Wide Screen
Image default
Filmek

Hivatalos képeket kaptunk a Terminátor: Sötét végzet főszereplőiről

Nem sokkal a CinemaCon Las Vegas-i programja előtt a Paramount stúdió új képeket közölt a Terminátor: Sötét végzet főszereplőiről.

Várhatóan ma késő este a Paramount Pictures több részletet, s akár egy előzetest is megoszt majd a Terminátor: Sötét végzet folytatásról a Las Vegas-i CinemaCon eseményen, legalábbis erre tudunk gondolni a délután befutott hat darab hivatalos képről. Az IGN által megosztott képeken visszatérnek a Terminátor franchise legendái, Arnold Schwarzenegger, mint T-800-as és Linda Hamilton, aki Sarah Connort alakította. De mellettük az új belépőket is láthatjuk, akik köré épül az új trilógia.

A Sötét végzet bejelentése óta tudjuk, hogy a film a Terminátor 2. – Az ítélet napja közvetlen folytatása lesz, tehát a második rész óta elkészült összes filmet megsemmisíti, s tiszta lappal vág neki újfent James Cameron a franchise építésnek, miután 2017-ben a producer visszakapta a jogokat. Szigorú titoktartás előzi meg a film bemutatóját, a karakterek kilétét is homály fedi, de Schwarzenegger és Hamilton még egyszer biztosan visszatérnek ikonikus szerepükben, hogy aztán átadják a stafétabotot a fiataloknak, köztük Diego Boneta, Gabriel Luna, Natalia Reyes és Mackenzie Davis.

James Cameron jelenleg az Avatar folytatásaival van elfoglalva, így a rendezés jogát átadta Tim Millernek, aki korábban a Deadpool rendezői székében ült. A nagy részben Magyarországon is forgatott Terminátor: Sötét végzet országos bemutatója október 31-én lesz.

Még több a témában...

James Cameronnak kezd elege lenni a Bosszúállókból

Kévés Bence Mihály

BRÉKING: Hétfőtől forog az Avatar 2.!

Kévés Bence Mihály

James Cameron ígéri, hogy R-besorolású lesz a Terminátor: Sötét végzet

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon