Főoldal Filmek James Cameron visszatér a Terminator franchise-hoz!
FilmekBREAKING

James Cameron visszatér a Terminator franchise-hoz!

2019-ben James Cameron rendező visszatérne az egykori szériához, a Terminator-hoz, és már új résszel is készülne.

974

2019-ben James Cameron rendező visszatérne az egykori szériához, a Terminator-hoz, és már új résszel is készülne.

James Cameron nem pusztán megegyezett a jogokról, és visszatért hajdani franchise élére, hanem rögtön filmet is szeretne. Cameron már ki is szemelte magának a film rendezőjét, azt a Tim Miller-t ültetné a rendezői székbe, aki tavaly a Deadpool-filmet is készítette.

A Paramount Pictures 2015-ben megpróbálkozott a Terminator újraélesztésével, s bemutatták az új trilógia első felvonását, a Terminator: Genisys című filmet, noha nem aratott nagy sikert. Sokáig lehetett hallani arról is, hogy készül valamiféle folytatása, de ezt senki sem erősítette meg, most már legalább azt is tudjuk, hogy miért volt annyira halk a stúdió, hiszen ők már tudták, hogy a franchise jogai vissza fognak térni James Cameron rendezőhöz 2019-ben. A verseny elindult az idővel, nem sokat teketóriázhat Cameron, mihamarabb rendezőt kell találni a filmhez. A Deadline riportja szerint meg is találta emberét, a Deadpool rendezőjére, és a VFX-ben jártas szakértőre, Tim Miller-re bízza a Terminator újabb részét.

David Ellison a Skydance Media elnöke, illetve az említett Paramount stúdió több élvonalbeli sci-fi jogát is megszerezte az évek során, de elnézve, hogy mekkorát buktak a Genisys című filmen, szó sem volt további részről, letettek a Terminator franchise-ról.

Arról egyelőre nem esett szó, hogy a leendő film egy reboot lesz, vagy valamiképp visszakanyarodnak az 1984-es sztorihoz és annak egy folytatása. Netalántán Arnold Schwarzenegger is visszatér a filmben? Be kell látnunk, hiába próbálkoztak az eredeti széria fiatalított karaktereinek visszahozásával a Terminator: Genisys-ben, nem működött.

Egyben biztosak lehetünk, James Cameron a munkát mindössze felügyelni fogja, és produceri feladatokat fog ellátni, hiszen az Avatar-film folytatása mellett aligha jutna többre ideje.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

2 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...