Harley Quinn

Harley Quinn megmutatta új jelmezét a Ragadozó madarak pótforgatásán

Margot Robbie színésznő új jelmezben mutatkozott Harley Quinn szerepében a Ragadozó madarak pótforgatásán.

Margot Robbie színésznő új jelmezben mutatkozott Harley Quinn szerepében a Ragadozó madarak pótforgatásán.

ASuicide Squad – Öngyilkos osztag után Harley Quinn második szereplésére készül a DC Moziverzumban, ám kétségtelen, hogy mellékszereplőből főszereplővé lépett elő a Ragadozó madarakban, hiszen a női öngyilkos osztagot Jokerlány vezeti majd. Az eddig megjelent forgatási fotók alapján férfi nézők nagy bánatára Harley Quinn sokkal visszafogottabb, ám annál színesebb jelmezben tér vissza, sőt, ezúttal nem is egy, hanem több szerelésben. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Úgy tűnik, hogy Harley Quinn új kedvenc játékszere a görkorcsolya lesz, hiszen a legfrissebb Ragadozó madarak forgatási képein a karakter ismét korcsolyás ruhában mutatkozik, ahogy láttuk a korábbi képeken is. A fotón feltűnik még a film rendezője, Cathy Yan is, akivel valamin nagyban tanakodnak a forgatáson.

Az első tesztvetítéseket már megtartották a filmhez, és a beszámolók szerint a Warner Bros. vezetői nem voltak elragadtatta a filmtől, de emlékezzünk csak vissza a Wonder Woman első reakcióira is, azok is temették a filmet, és az egyik legjobb DC Moziverzum alkotásról beszéltünk. A stúdió felbérelte a John Wick franchise rendezőjét, Chad Stahelski-t is, bár a felkérése önmagában még nem jelent akkora problémát, inkább csak a stúdió szeretné színesebbé tenni a filmet, ami a John Wick akciójeleneteinek megkoreografálása után érthető is.

Ragadozó madarak bemutatójára 2020. február 7-éig kell várnunk.

Harley Quinn

Total
1
Shares
Previous Article

Új traileren a Jedi: Fallen Order

Next Article
The Irishman

A Netflix bemutatta a The irishman előzetesét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!