Harley Quinn

A Birds of Prey újraforgatásokba a John Wick rendezője, Chad Stahelski is besegít

Most végre megerősítették a korábbi pletykákat, miszerint újraforgatást rendeltek el a Birds of Preyhez, amibe Chad Stahelski is besegít a DC-nek.

Most végre megerősítették a korábbi pletykákat, miszerint újraforgatást rendeltek el a Birds of Preyhez, amibe Chad Stahelski is besegít a DC-nek.

A mindig jól értesült The Hollywood Reporter számolt be a hírről, miszerint a John Wick franchise rendezője, Chad Stahelski is meghívást kapott a Birds of Prey pótforgatására. A hírek szerint Stahelski főként a második egység munkáját segíti majd a forgatás alatt, de Cathy Yan rendező munkáját is szemmel kíséri majd, fő feladata pedig az lesz, hogy megtervezze és irányítsa az egyes jelenetek fényképezését. Mindezek ellenére mégsem kap helyet a film stáblistáján, csak „hobbiként” ugrik be a szuperhősfilm forgatására.

Az első tesztvetítéseket már megtartották a filmhez, és a beszámolók szerint a Warner Bros. vezetői nem voltak elragadtatta a filmtől, de emlékezzünk csak vissza a Wonder Woman első reakcióira is, azok is temették a filmet, és az egyik legjobb DC Moziverzum alkotásról beszéltünk. Stahelski felkérése önmagában még nem jelent akkora problémát, inkább csak a stúdió szeretné színesebbé tenni a filmet, ami a John Wick akciójeleneteinek megkoreografálása után érthető is.

A Birds of Prey első előzetesét valamikor az ősszel mutatják be, de a bemutatóra 2020. február 7-éig kell várnunk.

Chad Stahelski

Total
37
Shares
Previous Article
Star Wars

Lehet, hogy a Trónok harca készítői mellett mások is írnak forgatókönyvet az új Star Wars-trilógiához

Next Article
Az: Második fejezet

Még a vártnál is hosszabb lesz az AZ: Második fejezet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!