Gyűrűk Ura játék készülhet az Arkane gondozásában?

Az Indiana Jones után további következtetésekre adhat okot Todd Howard hátsó polca.

Mindannyian tudhatjuk, mennyire zseniális alkotásokat tett le a polcra az Arkane a Dishonored játékokkal. Mind a kreatív, mind a technikai megvalósítása nem igazán hagyott maga után kivetnivalót. Besegítettek nemrég a Wolfenstein Youngblood-ba is, amely bár maradandót nem alkotott, de a pályastruktúrái így is kiválók voltak.

Most egy LinkedIn profilból derült ki, hogy a stúdió egy még be nem jelentett fantasy alkotáson ügyködik. Úgy néz ki egy senior vfx művész lőtte el hamarabb a poént, mint kellett volna. De mi is lehet ez az alkotás amin dolgozik? Következzen egy érdekes, tisztán spekuláló okfejtés.

Elsőre mindenki a Dishonored 3-at mondaná, hiszen sikeres is volt a játék és remekül illene a portfolioba. Nem is olyan régen, amikor Todd Howard nyilatkozott a Bethesda Microsoft általi felvásárlása körül már tudjuk, hogy a háttérben elpromózta az egyik készülő alkotást. A bal oldalon ugyanis mögötte volt található pár ereklye, melyek az első Indiana Jones filmre utaltak. Azóta már tudhatjuk, készül is ez a játék.

Nem csak a bal oldalán voltak azonban elhelyezve dolgok a polcon. A jobb oldalon, ha jobban megfigyeljük két specifikus könyv van összehelyezve. Ezek pedig A Gyűrűk Ura és A Hobbit. Természetesen itt gyorsan hozzá kell fűznünk, hogy Todd hatalmas Tolkien rajongó, azonban szinte már gyanúsan összecsengene a két információ. Epekedve várjuk, hogy új hírek fussanak be és esetlegesen végre kapjunk egy friss és jó Gyűrűk Ura játékot a Gollum és az Amazon-nál készülő MMO mellett.

Total
1
Shares
Previous Article
Cyborg

Ray Fisher megerősítette, hogy a Warner Bros. eltávolította a The Flash-filmből

Next Article
The Last of Us

Az Uncharted és a The Last of Us után a többi élőszereplős PlayStation címén is dolgoznak

Related Posts