BRÉKING: Új Indiana Jones játék készül

A semmiből tűnt elő a Bethesda hivatalos twitter fiókján az előzetes.

Pár perce a Bethesda ledobta az atombombát és megosztotta twitteren, hogy már készül náluk a legújabb Indiana Jones játék. Semmi konkrétat nem tudunk róla, de egy nagyon hangulatos kis videó alatt sejlettek fel a jól ismert dallamok, továbbá láthatjuk a híres kalapot és az ostort is. Az alkotásról azt a legfontosabb tudnivalót mondták el, hogy a Machine Games boszorkánykonyhájában készül. Ők voltak felelősek az újabb Wolfenstein címekért és egészen magas színvonalra tudták azokat juttatni.

A csapathoz csatlakozik még Todd Howard is, aki az Elder Scroll’s sorozatból és egy pár Fallout játékból vette ki a szerepét a múltban. A tegnapi bejelentéssel párhuzamban itt is elmondható, hogy a Lucasfilm Games égisze alatt fog készülni ez a nagyon izgalmas cím. 

A bejegyzés szerint egyenlőre nem tudnak többet megosztani velünk a projektről, azonban már most elképesztően várjuk ezt az alkotást. Kellett már a Microsoftnak is egy Uncharted szerű mű, hiszen a kincskeresős kalandjáték nagyon-nagyon népszerű és rengeteg ember figyelmét tudja a konzolra terelni.

Reméljük nemsokára többet is el fognak árulni, egyenlőre még azt tudjuk hozzátenni, hogy egy teljesen új történet lesz, amit eddig még nem láthattunk a filmekben. Egyre erősebb az Xbox kínálata, lassan minden nagyobb kategóriát ki tudnak majd pipálni házon belül készült címekkel is. 

Total
7
Shares
Previous Article
Marvel Studios

Kevin Feige még nem látja, hogy mikor fog véget érni a Marvel Moziverzum 4. fázisa

Next Article
The Batman

Joe Barton kapta az HBO Max The Batman spin-off sorozat showrunner szerepét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!