Wide Screen
Image default
Filmek

Garth Davis vezetésével és Jared Leto főszereplésével készül a Tron 3.

Jöhet a Tron 3. része?

A múlt hónapban már szárnyra kaptak olyan pletykák, miszerint a Disney már dolgozik a Tron: Örökség folytatásán. A dolgok jelenlegi állása szerint a legutóbbi pletykák pontosak voltak. A Deadline nem sokkal korábban megerősítette, hogy az Oroszlán rendezőjével, Garth Davis-szel készül a harmadik rész.

A lap megerősítette továbbá, hogy Jared Leto neve még mindig összefüggésbe hozható a Tron franchise harmadik részével, ám információk nem állnak rendelkezésre azzal kapcsolatban, hogy a Szárnyas fejvadász 2049 és a Morbius az élővámpír filmek sztárja milyen szerepet kap a történetben. A rendező is nagy fába vágta fejszéjét, hiszen ez lesz az első nagy dobása a kisebb alkotások után, ám a Disney vezetőit sikerült meggyőznie afelől, hogy készen áll a feladatra.

Korábbi hírek szerint a Tron: Örökség szereplői közül néhányan visszatérnek majd az új részben, köztük Jeff Bridges, Garrett Hedlund és Olivia Wilde is szerepet kaphat majd, de még nagyon korai lenne beszélni a visszatérőkről, akárcsak a film bemutatójáról. Bár a lap megerősítette, hogy rendezőt kapott a film, a lap forrása úgy tudja, hogy a Tron 3. nagyon gyerekcipőben jár, és még a munkálatokra a zöld lámpát sem kapta meg, vagyis előbb meg kell győzni a stúdió vezetőit arról, hogy megéri pénzt fektetni ebben a projektbe.  

Még több a témában...

Bemutatták a Morbius első előzetesét, és rögtön egy hatalmas Marvel Moziverzum vendégszereplővel

Kévés Bence Mihály

Kiszivárgott, hogy milyen lesz Jared Leto a Morbius spin-off főszerepében

Kévés Bence Mihály

Jared Leto megpróbálta megölni Joaquin Phoenix Joker-filmjét

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat