Tron: Örökség

Garth Davis vezetésével és Jared Leto főszereplésével készül a Tron 3.

Jöhet a Tron 3. része?

A múlt hónapban már szárnyra kaptak olyan pletykák, miszerint a Disney már dolgozik a Tron: Örökség folytatásán. A dolgok jelenlegi állása szerint a legutóbbi pletykák pontosak voltak. A Deadline nem sokkal korábban megerősítette, hogy az Oroszlán rendezőjével, Garth Davis-szel készül a harmadik rész.

A lap megerősítette továbbá, hogy Jared Leto neve még mindig összefüggésbe hozható a Tron franchise harmadik részével, ám információk nem állnak rendelkezésre azzal kapcsolatban, hogy a Szárnyas fejvadász 2049 és a Morbius az élővámpír filmek sztárja milyen szerepet kap a történetben. A rendező is nagy fába vágta fejszéjét, hiszen ez lesz az első nagy dobása a kisebb alkotások után, ám a Disney vezetőit sikerült meggyőznie afelől, hogy készen áll a feladatra.

Korábbi hírek szerint a Tron: Örökség szereplői közül néhányan visszatérnek majd az új részben, köztük Jeff Bridges, Garrett Hedlund és Olivia Wilde is szerepet kaphat majd, de még nagyon korai lenne beszélni a visszatérőkről, akárcsak a film bemutatójáról. Bár a lap megerősítette, hogy rendezőt kapott a film, a lap forrása úgy tudja, hogy a Tron 3. nagyon gyerekcipőben jár, és még a munkálatokra a zöld lámpát sem kapta meg, vagyis előbb meg kell győzni a stúdió vezetőit arról, hogy megéri pénzt fektetni ebben a projektbe.  

Total
5
Shares
Previous Article

KRITIKA: The Assistant

Next Article

Újabb csokor információ futott be a Cyberpunk 2077 kapcsán

Related Posts