Főoldal Játékok Gameplay videókon kelleti magát a The Last of Us Part II.
Játékok

Gameplay videókon kelleti magát a The Last of Us Part II.

A keddi sajtóeseményről ömlöttek be a beszámolók.

208

A keddi sajtóeseményről ömlöttek be a beszámolók.

FRISSÍTÉS! – Megérkezett a lentebb említésre került hivatalos anyag is. Végül nem egy B-roll típusú cuccot kaptunk, hanem egy fejlesztői kulisszák mögötti betekintést. Érdemes meglesni, az új játék mechanikák mellett pár csipetnyit elárulnak a sztoriról is. Pont annyit, hogy ne legyen spoiler. Ígéretük szerint pedig februárig még többször jelentkeznek majd hasonló anyagokkal.

FRISSÍTÉS #2 – Csak előkerült egy kommentár nélküli gameplay videó is. Ezen megfigyelhetőek az apró finomságok, amelyekről a fejlesztők meséltek.

(az eredeti hír:) Két napja, kedden este megjelenési dátummal örvendeztetett meg minket a Sony és a Naughty Dog. A The Last of Us Part II. legújabb trailere azonban talán nem mindenkit varázsolt el, bevallom engem sem maradéktalanul, pedig a stúdió munkáinak nagy kedvelője vagyok. Most azonban lejárt az embargo a szintén aznap tartott sajtóeseményről, ahol a gaming sajtó elitje próbálgathatta a játékot. Ömlenek tehát az írásos beszámolók, de akadnak akik videóban mutatják be, mit éltek át a mintegy 3 órás etap során. Ez utóbbiból szemezgettünk kettőt, ahol inkább a gameplay van műsoron és nem két ember beszélget.

Az elhangzottakat, látottakat hosszú volna összefoglalni (meg aztán mindenki inkább látni szeretné) így nem fecsérlem a szót (csak címszavakban: nagyobb bejárható területek, magas fűben való bujkálás, ellenségeink nevükön szólítják egymást, kutyák ellenfélként akik kiszagolnak és még megannyi érdekesség). Talán annyit érdemes megjegyezni, hogy mindenki egyöntetűen elégedett a látottakkal. Ami azonban sokaknak kínos meglepetés lehet: a játékban nem lesz multiplayer. Ezt Emilia Schatz Lead Game Designer erősítette meg és azzal indokolta, hogy így is hatalmas méretű lett a játék, inkább a single player élményre összpontosították az erejüket.

A Sony szerencsére új screenshotokat is kiadott, amelyeket alant mindenki megnézhet. Valamint ígéretet tettek arra, hogy a video reviewk alatt is látható gameplay anyagokat egyben, vágatlanul is a köz részére bocsátják, mégpedig ma 22 órakor. Természetesen mi is frissítjük majd a cikket az anyaggal.

Szerző

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Last of Us Part II
BREAKINGJátékok

A Sony bejelentette a The Last of Us Part II remastered kiadását PlayStation 5-re

Új játszható karakterekkel, új játékmódokkal és extra tartalmakkal érkezik a The Last...

Marvel's Spider-Man 2
Játékok

Ki ez az új hős a Marvel’s Spider-Man 2 fináléjában?

A játék vége felvezette a lehetséges új hősöket és gonosztevőket.

Marvel's Spider-Man 2
Játékok

Marvel’s Spider-Man 2 teszt

Ezúttal két Pókemberrel szállhatunk harcba a gonosztevőkkel szemben.

Daredevil Marvel Heroes
Játékok

Daredevil is szerepelhet egy PlayStation 5 videójátékban

A teóriák és pletykák szerint Matt Murdock felbukkanhat még egy DLC-ben vagy...