Főoldal Filmek Fontos részleteket tudtunk meg a Flash – A Villám főgonoszának képességéről
Filmek

Fontos részleteket tudtunk meg a Flash – A Villám főgonoszának képességéről

A főgonosz rémes megjelenése mellett már azt is tudjuk, milyen gonosz képességgel ruházták fel.

592
Flash - A Villám

Január közepén már beszámoltunk arról, hogy ki lesz a Flash – A Villám főgonosza, most kaptunk egy kis leírást is hozzá. A mozifilmhez készült hivatalos merchandise megerősítette a korábban kiszivárgott főgonosz kilétét, bár szörnyű megjelenésén kívül elképzelésünk sem volt arról, hogy mit várhatunk a karaktertől, mitől lesz olyan félelmetes. Tegnap este azonban új részlet látott napvilágot a főgonoszról.

Figyelem! A cikkben SPOILER olvasható.

Sötét Flash leleplezése után arról találgattak a rajongók, hogy esetleg Black Flash inspirálta a készítőket, a DC Comics egy másik rosszfiújának mintájára eredeti karaktert alkottak a filmre. Bár kaptunk leírást a karakterhez, még így is nagyon titokzatos Flash ellenlábasa.

A Buzzfeed megosztotta a latin-amerikai Abrin 2023 játékvásáron fellelhető leírást, ami megerősíti, hogy Sötét Flash “ellopja a villámgyors hősök [lelkét]”. Ez bizonyos mértékig egybevág annak a karakternek a képességével, akiről mintázták a Sötét Flasht. A képregényekben Black Flasht Kaszásként mutatták be gyakran, aki begyűjti az elesett villámgyors karakterek lelkét. Nem kapott teljesen új képességeket a főgonosz, sőt, a The Flash-tévésorozat Black Flash változatából is merít (ott a CW csatornánk futó sorozatban Zoom lett a szörnyeteg, és az volt a feladata, hogy kordában tartsa a kóbor skarlátvörös szuperhősöket).

Eddig csak egy előzetest mutattak be a filmhez, amiben egy ellenfelet láthatunk, Michael Shannon visszatérő Zod tábornokát, de a valódi főgonoszt eddig igyekeztek elrejteni. A Warner Bros. valószínűleg az utolsó percig szerette volna titokban tartani a valódi fenyegetés kilétét, és bár a Funko Pops akciófiguráinak köszönhetően kiszivárgott a karakter, nem lennénk meglepve, ha előzetes formájában továbbra is titok övezné a karaktert.

A Flash – A Villám bemutatójára június 15-én kerül sor, de a világpremierre már két hónappal korábban, a Las Vegas-i CinemaCon négynapos eseményén kerül sor. Ez is azt bizonyítja, hogy a Warner Bros. Discovery nagyon bízik a filmben, hiszen a Színháztulajdonosok Országos Szövetsége (National Association of Theatre Owners, NATO) előtt fogja tenni mindezt.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.