Főoldal Filmek A Flash játékfigurái éppen most fedhettek fel egy kulcsfontosságú DC Comics gonosztevőt
Filmek

A Flash játékfigurái éppen most fedhettek fel egy kulcsfontosságú DC Comics gonosztevőt

Két gonosztevőről eddig is tudtunk, most viszont egy újabb karakterről rántották le a leplet.

477
Flash

Egy örökkévalóságnak tűnt a rajongóknak kivárni a Flash bemutatóját. Nagyon nehezen találtak rendezőt a projektre, a forgatókönyvvel is sokszor meggyűlt a baja a stúdiónak, több alaklommal el kellett csúsztani premiert, végezetül pedig itt van Ezra Miller körül kialakult botrány. A Warner Bros. Discovery ezek ellenére a végsőkig kitartott a produkció mellett, s idén nyáron műsorra tűzik a mozikban.

Mindössze pár képkockát láttunk eddig a filmből, de a hírek szerint csak nehány hetet kell várnunk a nagy előzetesre, mert februárban az 57. Super Bowl nagyszünetében bemutatják. De amíg várjuk az előzetest, szivárogni kezdtek a film akciófiguráiról a képek, s talán ebből az is kiderült, hogy ki lesz a film egyik főgonosza. A Warner Bros. már korábban bejelentette, hogy az Acélember gonosztevői, Zod és Faora is feltűnnek majd a filmben, most azonban egy játékképnek köszönhetően kiderült, hogy a Dark Flash nevezetű karakter is szerepet kap.

A Dark Flash a jelek szerint a Black Flash újragondolása, akit Grant Morrison és Mark Millar írók, valamint Ron Wagner rajzoló készítettek. A karakter először az 1998-as The Flash vol. 2 #138-as számának oldalain tűnt fel, és gyakran a “Halál” szerepét tölti be a skarlátvörös szuperhős kalandjaiban.

A Warner Bros. nemrégiben előbbre hozta a Flash megjelenését, 2023. június 16-ára tűzték ki a bemutató napját. A film most egy héttel a Transformers: Fenevadak kora után kerül a mozikba, két héttel az Indiana Jones és a sors tárcsája előtt. Ez az egyik utolsó DC Comics-film, ami érkezik, mielőtt James Gunn és Peter Safran a frissen megalapított DC Studios élére áll, s teljesen új időszámítás kezdődik a DC Univerzum számára.

A tavalyi évben arról is olvashattunk, hogy a Warner Bros. Discovery már kézhez kapta a Flash lehetséges folytatásának forgatókönyvét, amelyet David Leslie Johnson-McGoldrick, a Jason Momoa főszereplésével készült két Aquaman-film mögött álló David Leslie Johnson-McGoldrickkel közösen írt.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.