Folytatódik A kör – Samara visszatért

Samara A gyűrű filmekkel egy új fejezetet nyitott a horror kategóriában, melynek most jön a harmadik része.

Samara A gyűrű filmekkel egy új fejezetet nyitott a horror kategóriában, melynek most jön a harmadik része.

Reboot-ok, és franchise folytatások korát éljük, nem kell meglepődnünk, ha egy jól csengő klasszikust újra feldolgoznak, vagy szimplán megkapja a következő részt. A Paramount Pictures is így döntött, mikor bejelentette, hogy 2016-ben érkezni fog A gyűrű folytatása, melyben Samara tovább fogja rémíteni a nézőket.

A franchise még 2002-ben indult útjára, akkor mutatták be az első részt, majd 2005-ben jött a folytatás, ami közel sem ért fel az eredeti résszel. 10 év kihagyás után úgy döntöttek, hogy van még potencia a filmben, s elkészítik a harmadik részt is, melynek előzetesét már megnézhetitek a lap tetején. Félreértés ne essék, a Rings néven érkező film nem egy reboot, vagy remake, hanem a szó szoros értelemben is A gyűrű-filmek folytatása.

A történetről azt lehet tudni, hogy egy fiatal lány kezd el aggódni barátja miatt, aki egy kultúrát próbál felderíteni, ami a bizonyos videokazettához köthető. Úgy tartják, hogy aki megnézi a kazettát, a hetedik nap után meg fog halni. A lány feláldozza magát, hogy megmentse a barátját, és ezáltal szörnyű felfedezésre tesz szert: Van egy film a filmben belül, amit eddig még senki sem látott.

A filmet F. Javier Gutierrez rendezte, a főszerepre Matilda Lutz, Alex Roe, Johnny Galecki, Aimee Teegarden, Bonnie Morgan és Vincent D’Onofrio színészeket kérték fel.

A filmet október 28-án fogják bemutatni a mozikban.

Total
2
Shares
Previous Article

Bemutatták a Max Steel film előzetesét

Next Article

A Zsivány Egyes rendezője elmondta, a cím több jelentéssel is bír

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!