x
Close


Közelgő események

Előzetesek

Bemutatták a Max Steel film előzetesét

Ben Winchell fogja játszani a tinédzsert, aki az idegen segítségével Max Steel-é változik idén októberben.

  • Publishedaugusztus 24, 2016

Ben Winchell fogja játszani a tinédzsert, aki az idegen segítségével Max Steel-é változik idén októberben.

2014 júliusában már láttunk képeket a Max Steel-filmről, melyet Stewart Hendler rendez. Ekkor jelentették be, hogy  a filmet 2015-re tolták át, de azóta semmi hírt nem hallottunk a filmről. Tegnap azonban debütált a film első nemzetközi előzetese, melyben az említett Winchell fogja játszani a címben említett szuper-ügynököt, természetesen Steel kis játékszer is feltűnik majd, aki Max képességeit adja.

A film bemutatóját október 21.-re rakták. A készítőknek nem volt okuk a halasztásra, mégis ezt az időpontot választották, ami az év egyik legforgalmasabb mozis napja lehet, összesen hat filmet készülnek akkor bemutatni a mozik (Paramount-tól a Jack Reacher, Lionsgate-től a Boo! A Madea Halloween, Focus-tól a Szólít a szörny, 20th Century Fox-tól a Keeping Up With the Joneses, Universal Pictures-től az Ouija: A gonosz eredete, és PureFlix-es I’m Not Ashamed filmke érkeznek azon a hétvégén).

A filmet a játékok és mesefilmek alapján készítették el, melynek főszereplője a 16 éves Max McGrath (Ben Winchell), és az idegen, Steel. Max és Steel az összekapcsolódásukat használják ki, hogy ettől erősebbek legyenek, és aktiválják a turbóüzemmódot, mikor Max Steel emberfeletti gyorsaságra, és erőre tesz szert.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.