Főoldal Filmek Felfedték Kate Winslet karakterét az Avatar: A víz útja legújabb fényképén
Filmek

Felfedték Kate Winslet karakterét az Avatar: A víz útja legújabb fényképén

A forgatási képek után láthatjuk Kate Winslet karakterét.

597
Avatar: A víz útja
Forrás: 20th Century Studios

Az Avatar: A víz útja című filmhez vezető út hihetetlenül hosszú volt. Többször át kellett írni a forgatókönyvet, és a forgatás sem ment zökkenőmentesen, sokan már abban sem hittek, hogy valaha is elkészül a 2009-es sikerfilm folytatása. A tervek szerint azonban idén decemberben mozikba kerül a második rész, sokan csak akkor hiszik, ha látják majd.

A Disney lassan elkezdte marketingelni a projektet Az első hivatalos képek Pandora tengeri teremtményeit mutatták meg nekünk, láttuk a visszatérő karakterek mellett az új szereplőket, májusban bemutatták az első előzetest, most pedig először csodálhatjuk meg Kate Winslet karakterét az Avatar: A víz útja című filmben. A Titanic sztárját már láttuk forgatási képen, amikor beállította Tom Cruise rekordját egy lélegzetvétellel.

Kate Winslet rövid leírása szerint karaktere mélységesen hűséges és rettenthetetlen vezető. Erős, harcos személyiség, aki népével együtt menetel a csatába. Bármi árán is, de megvédi azt, ami fontos számára: a családjáért és az otthonukért.

Az Avatar: A víz útja több mint egy évtizeddel az első film eseményei után játszódik, és Sully és családja (Jake, Neytiri és gyermekeik) történetét meséli el, a gondokat, amelyekkel szembetalálják magukat, hogy milyen távolságokat képesek megtenni egymás biztonsága érdekében, a csatákat, amelyeket az életben maradásért vívnak, és milyen tragédiákat élnek át.

A filmet írta és rendezte James Cameron, Josh Friedman társíró, a főbb szerepekben Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi és Kate Winslet látható.

Az Avatar 2. része 2022. december 16-án kerül a mozikba. Az Avatar 3. rész forgatása már tavaly szeptemberben befejeződött, a film 2024. december 20-án, az Avatar 4.2026 decemberében, az Avatar 5. pedig 2028 decemberében kerül a mozikba. A filmek mellett pedig a Ubisoft egy FPS nézetű, nyíltvilágú akció-kaland videojátékon dolgozik Avatar: Frontiers of Pandora címen.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Avatar: A víz útja
Filmek

Milyen technológiákat használtak az Avatar: A víz útja készítésénél?

Az Avatar: A víz útja forradalmi újításokat hozott a vizuális effektek készítésében.

Avatar: A víz útja
Filmek

Az Avatar 6. és az Avatar 7. ötletei már ott motoszkálnak James Cameron fejében

Az Avatar 5. nem zárja le James Cameron univerzumát, további tervek vannak.