The Witcher

Félbeszakították a Vaják 2. évad forgatását, miután többek tesztje is pozitív lett

A koronavírus-járvány miatt le kellett állítani a Vaják 2. évad forgatását.

A Netflix kőkeményen dolgozott a nagysikerű videojáték adaptáció, a Vaják második évadán az elmúlt hetekben, azonban a legújabb hírek szerint a streamingszolgáltató kénytelen volt újra megszakítani a forgatást, miután több stábtag tesztje is pozitív lett koronavírus-járványra.

A fantasy kalandsorozat második évadát a nyugat-londoni Arborfield Studiosban fényképezték már hetek óta. Az elmúlt időben rendszerint beszámoltunk, hogy a főszereplők milyen átalakuláson mentek keresztül az első évadhoz képest, köztük a főszereplő Geralt, de Ciri után Yennefer is sokkal keményebb lesz a folytatásban. A munka megállás nélkül folyt a pandémia után, de miután többen is elkapták a COVID-ot, le kellett állítani a kamerákat. Egyelőre nem tudni, hogy meddig áll a munka, de amint úgy döntenek a showrunnerök, hogy biztonságos a terep, folytatják a filmezést.

Nagyon rögös utat tudhat maga mögött a világ legnagyobb streamingszolgáltatója a Vaják évadával, hiszen nem ez az első alkalom, hogy leálltak. Az év elején a Trónok harca-sorozatból ismerős Kristofer Hivju tesztje miatt kellett felfüggeszteni a munkát. Most pedig több stábtag tesztje miatt szüneteltetik a forgatást. A Netflix néhány promóciós anyagot már bemutatott a következő évadhoz, benne láttuk a következő évad félelmetes új szörnyeit is, azt azonban még nem árulták el, hogy mikor tűzik képernyőre a széria folytatását. A rajongók most abban reménykednek, hogy a következő hetekben bemutatják az első előzetest, amivel a premierdátumról is lehull a lepel.

Total
2
Shares
Previous Article
Joe Biden

Hollywood örömtáncot jár, így ünnepli Joe Biden, az Egyesült Államok 46. elnökének győzelmét

Next Article

KÉPREGÉNYAJÁNLÓ: Star Wars - Darth Maul és Korra legendája - Hatalmi harc

Related Posts