The Witcher

Geralt és Ciri után a Vaják harmadik főszereplőjéről, Yennefer-ről is kaptunk egy új képeket

Geralt és Ciri után Yennefer új külsejét is megcsodálhatjuk.

A Trónok harca minden kétséget kizáróan uralta az elmúlt majdnem egy évtized sorozatos közbeszédét, ezzel pedig a fantasy műfaj is a televíziók kívánságlistájának élére került. Mindenki meg akarja teremteni a nagyszabású univerzumát, az Amazon emiatt szerezte meg A Gyűrűk ura-jogait, míg a Netflix a Vaják című fantasy-t adaptálta, melyből korábban készült már egy lengyel feldolgozás, és egy nagyon népszerű videojáték is.

A világ legnagyobb streamingszolgáltatója pedig ezúttal sem lőtt mellé, az első évad hatalmas sikert aratott, ez lett a platform valaha volt legnézettebb sorozata (bár ehhez érdemes hozzátenni, hogy a Netflix pont a premier előtt nem sokkal váltott mérési metodikát, így a Vaják már egy jóval megengedőbb rendszerben hozta ezeket a számokat), így nem volt kérdés a második évad berendelése, de a legtöbb forrás szerint már a harmadik kanyar is gyakorlatilag biztos. Ezenfelül készülőben van egy anime és egy előszereplős előzménysorozat is, melynek főszerepére a hírek szerint Lauren Schmidt Hissrich showrunner csapata Jason Momoát szemelte ki.

Az új produkció mögött alkotóként szintén a korábban említett Lauren Schmidt Hissrich áll, a könyvek szerzője, Andrzej Sapkowski pedig producerként és kreatív tanácsadóként lesz jelen. A sorozat a Blood Origin címet fogja viselni, és több mint 1000 évvel a fő sorozat előtt fog játszódni. A fókuszban pedig az első vaják kialakulása, valamint a tündék, emberek és szörnyek világának egybeolvadása lesz. A történetet hat epizódban mesélik majd el a készítők.

A fősorozat új évadából Geraltot alakító Henry Cavillről és Ciriről már láthattunk képeket, most pedig a tragikus sorsú varázslónő, Yennefer új külsejéről is lehullott a lepel.

Kép

A második évadot jelenleg is forgatják, a bemutatóra 2021 második felétől lehet számítani.

Total
0
Shares
Previous Article

A PlayStation 5 közeledtével fejlődik a Trófea rendszer is

Next Article
Bosszúállók: Végjáték

Hol tartanak ma a Bosszúállók sztárjai - 2. rész

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!