The Witcher

Henry Cavill megosztotta az első fotókat a Vaják második évadából

Megkaptuk az első képeket az új szezonból.

A Trónok harca minden kétséget kizáróan uralta az elmúlt majdnem egy évtized sorozatos közbeszédét, ezzel pedig a fantasy műfaj is a televíziók kívánságlistájának élére került. Mindenki meg akarja teremteni a nagyszabású univerzumát, az Amazon emiatt szerezte meg a Gyűrűk ura-jogait, míg a Netflix a Vaják című fantasyfolyamat adaptálta, melyből korábban készült már egy lengyel feldolgozás, és egy nagyon népszerű videojáték is.

A siker pedig nem maradt el, a Netflix saját adatai szerint ez lett a platform legnézettebb sorozata, így berendelték a második évadot, sőt sok forrás azt állítja, hogy a harmadik szezon is igen valószínű. Korábban a készítő, Lauren Schmidt Hissrich elmondta, hogy nagyjából hét évadosra tervezi a kalandot. Ahogyan ezt megelőzően említettük, a közönség jól fogadta a sorozatot, sőt kiderült, hogy a játékok népszerűségének is jót tett a széria, rajongói részről tehát a készítők megkapják a szükséges támogatást.

A második szezon munkálatai rendben el is kezdődtek februárban, azonban megint csak közbeszólt a koronavírus-járvány, így le kellett állítani a munkálatokat, amelyek nemrégiben újraindulhattak, még ha nem is zökkenőmentesen, hiszen többek között szereplőváltásra is volt szükség. Az is kiderült korábban, hogy a fősorozat mellett készülőben van egy anime, amely kiegészítheti a történetet, illetve egy Geralt történetét több mint ezer évvel megelőző előzménysorozat is zöld utat kapott a Netflixnél. Utóbbi főszerepére a hírek szerint Jason Momoát szemelték ki a készítők.

Mindenek előtt azonban jön a második évad, melyből nemrég Henry Cavill osztotta meg az első képeket, amelyeken szemügyre vehetjük a némileg megváltozott külsejű főszereplőt.

A Vaják második évada leghamarabb 2021 második felében érkezhet meg.

Total
2
Shares
Previous Article

Aranylemezre került a Cyberpunk 2077 és kiszivárgott Night City térképe

Next Article
Free Guy

Befutott a Ryan Reynolds főszereplésével forgatott Free Guy új, szédítő előzetese

Related Posts