The Witcher

Ciri is új, egy sokkal vadabb külsőt kap a Vaják második évadában

Freya Allan karaktere is egészen máshogy fest majd az új szezonban.

A Netflix tavaly indította útjára a Vaják című sorozatot, mely Andrzej Sapkowski lengyel regényíró nagysikerű regényfolyamát vette alapul. Melyből egyébként korábban egy játékadaptáció is készült, sőt egy jóval kisebb költségvetésű tévés feldolgozást is tető alá hoztak.

A világ legnagyobb streamingszolgáltatója ezúttal sem lőtt mellé, az első évad hatalmas sikert aratott, ez lett a platform valaha volt legnézettebb sorozata (bár ehhez érdemes hozzátenni, hogy a Netflix pont a premier előtt nem sokkal váltott mérési metodikát, így a Vaják már egy jóval megengedőbb rendszerben hozta ezeket a számokat), így nem volt kérdés a második évad berendelése, de a legtöbb forrás szerint már a harmadik kanyar is gyakorlatilag biztos. Ezen felül készülőben van egy anime és egy előszereplős előzménysorozat is, melynek főszerepére a hírek szerint Lauren Schmidt Hissrich showrunner csapata Jason Momoát szemelte ki.

The Witcher

A fősorozat új évadáról egyelőre annyi információ van, hogy egy szereplő esetében színészcserére volt szükség (Basil Eidenbenz játszhatja végül Eskell-t), illetve tegnap mi is megmutattuk, hogy hogy fog festeni a második évadban a Henry Cavill által alakított Ríviai Geralt. Most pedig Freya Allant, azaz Cirit is szemügyre vehetjük egy nemrég közzétett fotón, látható, hogy a lány harcias oldala jóval prominensebb szerepet kaphat majd a második évadban.

A széria folytatása leghamarabb 2021 második felében érkezhet meg a Netflixre.

Total
1
Shares
Previous Article
Kaya Scodelario

Az első két Resident Evil videojáték alapján készül az új feldolgozás, benne Kaya Scodelario és Robbie Amell is szerepet kapott

Next Article
Jurassic World: Világuralom

Nagyon durván eltolták a Jurassic World: Világuralom bemutatóját, de kaptunk egy teaser posztert

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!