The Witcher

Szereplőváltás a Vaják második évadában

Basil Eidenbenz lett a sorozat új Eskell-je.

A Vaják tavaly indult a Netflixen, és rögtön hatalmas sikert aratott a nézők körében, a szolgáltató saját adatai szerint messze ez volt minden idők legnézettebb sorozata a Netflixen. A kritika is alapvetően pozitívan fogadta a látottakat, bár többen fogalmaztak meg apróbb problémákat. A második évad ettől függetlenül biztosan elkészül, sőt berendeltek egy, szintén ebben a világban játszódó animét is, valamint egy előzménysorozatot, melynek főszerepére a készítők igen erős pletyka szerint Jason Momoát szemelték ki.

A fősorozat második évadában feltűnik majd Eskell, aki a Henry Cavill által alakított Ríviai Geralt egy régi barátja, harcostársa, szintén vaják. A karaktert eredetileg Thue Ersted Rasmussen játszotta volna, azonban ezúttal is közbeszólt a koronavírus-járvány.

Szerencsére nem lett beteg a színész, egy egészen gyakorlati probléma ütötte fel a fejét. Rasmussent februárban választották ki a szerepre, és ebben a hónapban, illetve, március elején fel is vett néhány jelenetet a stábbal. A forgatás ezt követően azonban leállt, és bár nemrégiben újraindult, azonban a színésznek az új időpont más munkái miatt már nem volt megfelelő. Így cserére volt szükség, itt lépett a képbe a svájci Basil Eidenbenz, aki feltűnt többek között A kedvenc című filmben, a Tagadásban, illetve a Viktória címet viselő szériában is.

A Vaják második évada valamikor 2021-ben érkezik a Netflixre.

Total
2
Shares
Previous Article

Maguk a készítők mutatják be Sackboy új kalandját

Next Article

Madame Masque lehet a Sólyomszem Disney+ sorozat egyik főellensége

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!