The Witcher

A Vaják második évadának rövid előzetesében az új szezon szörnyei is feltűnnek

Henry Cavill újra akcióban.

A Vaják első évadának hatalmas sikerét követően nem volt kérdés, hogy a Netflix berendeli a második szezont, melynek munkálatai el is indultak az év első felében. Azonban ahogy gyakorlatilag mindent, ezt is befolyásolta a koronavírus-járvány, a stáb biztonsága érdekében leállították a forgatást, és csak augusztusban kezdhettek el újra forogni a kamerák. Jó hír azonban, hogy úgy tűnik, a premierdátumot igazán nem befolyásolja majd a szünet, jövő év második felében, esetleg 2022 elején érkezhetnek majd az új részek.

Halloween alkalmából a Netflix is kedveskedett egy kisebb ajándékkal a rajongóknak, közzétettek egy nagyon rövid videós anyagot. Ebben főként Geraltot láthatjuk, aki a rövid snittekben különböző szörnyekkel küzd. Láthatunk teremtményeket az első szezonból, de olyan lények is felbukkannak, akikkel korábban nem találkozhattunk.

Mindezeken felül készülőben van egy anime és egy előszereplős előzménysorozat is, melynek főszerepére a hírek szerint Lauren Schmidt Hissrich showrunner csapata Jason Momoát szemelte ki.

Az új produkció mögött alkotóként szintén a korábban említett Lauren Schmidt Hissrich áll, a könyvek szerzője, Andrzej Sapkowski pedig producerként és kreatív tanácsadóként lesz jelen. A sorozat a Blood Origin címet fogja viselni, és több mint 1000 évvel a fő sorozat előtt fog játszódni. A fókuszban pedig az első vaják kialakulása, valamint a tündék, emberek és szörnyek világának egybeolvadása lesz. A történetet hat epizódban mesélik majd el a készítők.

A Vaják új évadával tehát leghamarabb jövőre számolhatunk.

Total
3
Shares
Previous Article

TESZT: Transformers: Battlegrounds

Next Article

Az Assassin's Creed Valhalla új előzetese bevezet az északi mitológiába

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!