Főoldal Filmek Felállítottak egy új kreatív csapatot A galaxis őrzői franchisehoz
Filmek

Felállítottak egy új kreatív csapatot A galaxis őrzői franchisehoz

Komoly bajban A galaxis őrzői franchise James Gunn kirúgása után, hiszen a Marvel kénytelen volt felállítani egy új kreatív csapatot.

700

Komoly bajban A galaxis őrzői franchise James Gunn kirúgása után, hiszen a Marvel kénytelen volt felállítani egy új kreatív csapatot.

Az elmúlt hetekben számos változás állt be A galaxis őrzői franchise körül, kezdve az egész James Gunn rendező és író kirúgásával. Azóta a színészek közül többen is nemtetszésüket fejezték ki, de úgy tűnik, a Marvel nem foglalkozik a rajongók és a színészek akaratával, ők továbbra is kiállnak amellett, hogy Gunn múltban tett viselkedése összeférhetetlen a Disney akaratával. Éppen ezért a hírek szerint a stúdió egy új kreatív csapatot állított fel, akik megpróbálják továbbvinni a szériát, bár sokan nem biztosak abban, hogy helyettesíteni tudják a rendezőt.

Minden bizonnyal Dave Bautista az egyik legnagyobb ellenzője az egésznek, aki nem rest hangot is adni nemtetszésének, hiszen az elmúlt időben többször is erősen felszólt a Disney ellen, szinte már nekiment a stúdiónak, hogy kiálljon korábbi rendezője mellett. Nem lennénk meglepve, ha a Disney egyszer csak megelégelné ezt a viselkedést, és az új csapat egyszerűen kiírni Draxet a folytatásból. A Marvel az évek során több kreatív csapattal is dolgozott együtt, még arra is volt példa, hogy akár egy karakter életútjához rendeltek saját csapatot. Az egyik ilyen karakter most Gamora lehet, akitől a Végtelen háborúban szomorú búcsút vettünk, azonban azt tudjuk, hogy a Bosszúállók 4.-ben visszatér ő is. Tehát most megoldást kell találni arra, hogy miként is lehet feltámasztani a halottakat – időutazással vagy egy alternatív idősíkkal.

2019-ben a Marvel egy új képregényszámot készül kiadni A galaxis őrzőihez, amire nagy hatással vannak a Marvel Moziverzum eseményei is. Annyi ismert erről az új történetről, hogy az egykori Venom és a Szellem lovas képregényeket is jegyző Donny Cates írja majd, aki már be is mutatta a folytatásnak hátlapját, ahol megannyi karakter között feltűnnek maguk a címszereplők is. Azonban érdekes, hogy a #KikAzokAzŐrzők hashtag is kivehető rajta, így ennél a pontnál felmerül egy kérdés, hogy új csapat van kialakulóban?

Cates korábban is használt hasonló hashtageket egy új képregény reklámozására, és bizony többször is igaznak bizonyult valamennyi utalás a borítón. Legutóbb éppen a #KiASzellemLovas címkét használta arra, hogy utalást tegyen egy új karakterre, ami végül beváltotta ígéretét, hiszen Frank Castle-ről volt szó. A kérdés tehát az, hogy kik csatlakozhatnak az Őrzők csapatához, és mely karakterektől veszünk búcsút a közeljövőben.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események