Főoldal Filmek Fantasztikus Négyes: Vanessa Kirby helye állítólag biztos Sue Storm szerepében; a Marvel Studios hamarosan bejelenti a teljes szereposztást
Filmek

Fantasztikus Négyes: Vanessa Kirby helye állítólag biztos Sue Storm szerepében; a Marvel Studios hamarosan bejelenti a teljes szereposztást

Kirby lehet Sue Storm, azaz a Láthatatlan nő a Fantasztikus Négyesben.

433
Vanessa Kirby
Forrás: Paramount Pictures

Hónapok óta pletykálnak az új Fantasztikus Négyes szereposztásáról, hogy kik kaphatják a Marvel első családjának szerepeit az MCU-ban. Bár a Marvel Studios hivatalosan még nem jelentette be, de Pedro Pascal helye borítékolható, és úgy tűnik, hogy Vanessa Kirby is elfogadta az ajánlatot, hogy ő legyen Sue Storm.

Már a napját sem tudjuk, hogy mikor láttuk ennyire izgalommal túlfűtött rajongókat, hogy kik kapják ezeket a szerepet. Legutóbb talán Pókember és Batman szerepe foglalkoztatta ennyire a rajongókat, mint most a reboot szereposztása. Több pletykát is lehetett olvasni az elmúlt hónapokban, de a stúdió részéről még nem erősítették meg egyiket sem.

A 20th Century Fox kétszer is próbálkozott adaptálni a Marvel képregényeiről ezeket a hősöket, éppen ezért nem hibázhatnak most. Így érthető a nagy felhajtás és várakozás, hogy mindenki arra kíváncsi, hogy a Disney irányítása alatt mire lesz képes Kevin Feige és csapata. Jelenleg csak azt tudjuk, hogy a film forgatása csúszik. Eredetileg tavasszal kapcsolták volna be a kamerákat, de a legutóbbi jelentés szerint átkerült 2024 őszére a munka. Azt sem tudjuk megmondani, hogy a csúszás hatással lesz-e kitűzött premierre.

Az ismert hollywoodi bennfentes, deuxmoi új híreket osztott meg, miszerint a Marvel Studios már nagyjából véglegesítette a Fantasztikus Négyes szereplőgárdáját. Vanessa Kirby állítólag már biztosra veheti a Láthatatlan Nő szerepét, és másodikként csatlakozik Pedro Pascal vezetésével a stábhoz. Pascal a hírek szerint Mister Fantastic szerepét kapja, ő lesz a csapat vezetője.

A Lényről és Fáklyáról még mindig nincs hír, bár a héten elterjedt egy pletyka, hogy Ebon Moss-Bachrach és Paul Mescal a két kiszemelt.

Egy másik fronton is kaptunk jelentést. Daniel Richtman bennfentes megerősítette a korábbi híreket, hogy a Furiosa: történet a Mad Maxből sztárjának, Anya Taylor-Joy-nak felajánlottak egy gonosztevő szerepet. Még mindig nem tudjuk, amennyiben csatlakozik, kit fog játszani, de olyan pletykákról olvashattunk a tavalyi év végén, hogy az Ezüst Utazó vagy Galactus másik hírnöke, Herald Frankie Raye/Nova szerepét játszhatja.

Fantasztikus Négyes
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával nézz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.