Főoldal Filmek Vanessa Kirby végre reagált a Fantasztikus Négyes pletykáira, szerinte “megtiszteltetés lenne” Sue Stormot játszani
Filmek

Vanessa Kirby végre reagált a Fantasztikus Négyes pletykáira, szerinte “megtiszteltetés lenne” Sue Stormot játszani

Jövő hónapban bejelenthetik a Fantasztikus Négyes szereposztását?

508
Vanessa Kirby

Vanessa Kirby egyike azoknak a neveknek, amelyek folyamatosan felbukkannak Sue Storm, azaz a Láthatatlan nő szerepével kapcsolatban a Marvel Studios készülő Fantasztikus Négyes rebootjában, és a színésznő most reagált a pletykákra.

A Marvel Studios még mindig nem jelentette be a közelgő Fantasztikus Négyes szereplőgárdáját, de már jó ideje pletykálják, hogy több színész is versenyben van a főszerepekért, köztük Vanessa Kirby is. A Mission: Impossible – Leszámolás – Első Rész színésznője állítólag egyike annak a maroknyi névnek, akik versenyben maradtak Sue Storm, azaz a Láthatatlan nő szerepéért.

A ComicBook készített interjút a színésznővel, amelyben röviden kitért a pletykára is. Bár nem erősítette meg vagy cáfolta a híreket, csak annyit mondott, hogy: “Megtiszteltetés lenne.”

Egyes bennfentesek úgy vélik, hogy a Marvel első családjának szereposztása már megvan, és a stúdió csak a megfelelő alkalomra vár, hogy megossza a hírt (és erre a júliusi San Diego-i Comic-Con lehet a legalkalmasabb időpont). Múlt hónapban sokat olvashattunk Adam Driver lehetséges szerepéről, hogy ő kapta Reed Richards szerepét. Daveed Diggs (A kis hableány) pedig hivatalosan is tárgyalásban van Ben Grimm/A lény szerepéért, miközben Paul Mescal állítólag Johnny Storm/Fáklya szerepét lepasszolta.

A filmet Matt Shakman rendezi, a forgatókönyvön Jeff Kaplan és Ian Springer dolgozik. Magáról a cselekményről nem beszéltek még, de két éve Kevin Feige megerősítette, hogy nem eredettörténet lesz a film, inkább Pókember bemutatkozásához hasonlította.

Fantasztikus Négyes
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.