Főoldal Filmek Kevin Feige megerősítette, hogy a következő Fantasztikus Négyes nem eredettörténetet mesél el
Filmek

Kevin Feige megerősítette, hogy a következő Fantasztikus Négyes nem eredettörténetet mesél el

Szerencsére nem egy újabb eredettörténet kapunk.

564
Fantasztikus Négyes

A Fantasztikus Négyes rebootja a múlt szombati San Diego-i Comic-Conon kapott hivatalos megjelenési dátumot, de még mindig nagyon keveset tudunk a Marvel Studios terveiről, hogy mihez kezdenek a csapattal az MCU-ban. Kevin Feige azonban most egy nagyon érdekes frissítéssel szolgált, ugyanis a stúdió vezetője elárulta, hogy a közelgő reboot nem egy újabb eredettörténet lesz a Marvel első családjáról.

A The Hollywood Reporternek nyilatkozva a stúdió vezetője megerősítette azt, amitől a rajongók egy ideje már féltek, hogy harmadszorra is elmesélik a Fantasztikus Négyes eredettörténetét. Nos, ettől most nem kell aggódni. Feige párhuzamot volt Pókemberrel, hiszen Peter Parker is úgy csatlakozott a Bosszúállókhoz, hogy nem mutatták be a karakter eredetét sokadik alkalommal már.

Sokan ismerik ezt az eredettörténetet. Sokan ismerik az alapokat. Hogyan vegyük ezt, és hozzunk valami olyat, amit még sosem láttak? Nagyon magasra tettük magunk elé a lécet, hogy ezt a filmvászonra vigyük.

Kevin Feige

A történet, hogy Reed Richards, Sue Storm, Ben Grimm és Johnny Storm hogyan tett szert elképesztő képességeikre, a 20th Century Fox első filmjében, majd a 2015-ös katasztrofális rebootban is vászonra került, szóval semmi ok arra, hogy a Marvel Studios újra bemutassa nekünk. Abban sem vagyunk biztosak, hogy a szupercsapat tagjaival nem találkozunk majd a 2024-es önálló filmjük előtt.

John Krasinski a Doctor Strange az őrület multiverzumában mutatkozott be Mr. Fantastic szerepében, és bár a Hang nélkül színésze tagadta, hogy tudna bármit a visszatéréséről, nagyon meglepődnénk, ha nem így lenne, miután ilyen pozitív fogadtatásban részesült. Egy másik pletykáról is sokat olvashattunk, miszerint Jason Segel a Lény szerepében fog debütálni a Disney+ Amazon: Ügyvéd sorozatában, de egyelőre semmit sem erősítettek meg.

A Fantasztikus Négyes rendezője eredetileg Jon Watts volt, de ő év elején távozott a projekt éléről, és a hírek szerint aktívan keresik az utódját. A filmet 2024. november 6-án fogják bemutatni a mozikban.

Fantasztikus Négyes
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Amerika kapitány: Szép új világ
Filmek

Az állítja Giancarlo Esposito, hogy eddig senki nem találta el szerepét az Amerika kapitány: Szép új világban

Giancarlo Esposito már feltűnt az Amerika kapitány: Szép új világ előzetesében.

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.