Ezeket érdemes tudni a PlayStation 5 beüzemelése előtt

A legfontosabb tudnivalók a kezdéshez.

Vészesen közeleg november 19., vagyis a PlayStation 5 megjelenésének időpontja. A Sony nagyon sokáig titokzatoskodott és hímes tojásként védte a konzolt, szinte semmi információt nem tudtunk meg. Mostanára persze már a legfontosabb dolgokat ismerjük, de még mindig maradt számos nyitott kérdés. Ezekben segít az a három videó, amit közreadott a japán cég és amelyek talán kevésbé látványosak, de a beüzemeléskor, vagy azelőtt jól fognak jönni.

Az első anyag azt taglalja, hogy miképpen vihetjük át a tartalmainkat a régi PS4-ünkről PS5-re. A videó végigveszi a lehetőségeket, kezdve a wifis, vagy direkt összekötéstől, egészen a külső USB meghajtós megoldásig és persze az újra letöltésig.

A következő gyorstalpaló a meglévő PS accountunk átvitele. Természetesen a régóta (akár PS3-tól) építgetett online kivetülésünket az új konzolon is használhatjuk és nem csak az email, password kombináció bepötyögésével tudunk majd belépni, hanem a vadonatúj PS alkalmazás is segítségre lesz ebben.

Végül pedig a settings kivesézése maradt. Persze a videó nem mutat be mindent, inkább a legfontosabb újdonságokra fókuszál. Hogyan szabjuk magunkra a 3D hangzást, a haptic feedback erejét, vagy hogy miként szeretnénk, ha a frissítések a gépünkre kerüljenek (kikapcsolt állapotban már a háttérben, vagy inkább az energiatakarékos megoldást is választhatjuk).

Az elkövetkező napokban biztosan rengeteg hasznos újdonságról kapunk még hírt, de már most ezzel sikerült egy kicsit felkészülni a PlayStation 5 érkezésére.

Total
0
Shares
Previous Article
Boba Fett

Egy Boba Fett spin-off sorozaton dolgozik a Disney+, és már jövő héten kezdődhet a forgatás?

Next Article
Johnny Depp

Johnny Depp elvesztette az Amber Heard miatt indított pert, s kiszáll a Legendás állatok-filmekből

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!