Higanyszál

Evan Peters nem akármelyik szerepben térhet vissza a WandaVision Disney+ sorozatban

Most erősítették volna meg a korábbi pletykákat?

Több pletykát is olvasni lehetett már az X-Men: Sötét Főnix sztárjáról, Evan Peters visszatéréséről, hogy a Marvel Studios egyik projektjében ismét szuperhősnek áll. Hivatalosan a stúdió és a színész nem erősített meg semmit, most azonban az egyik spanyol szinkronszínész véletlenül elszólta magát.

Hónapok óta másról sem beszélnek, hogy Evan Peters szerepelni fog a WandaVision-sorozatban, ami hétvégén megerősítést kaphatott. A spanyol színész, Rodri Martin, aki korábban többször is Peters szinkronhangja volt az X-Men alkotásokban, Twitteren osztott meg egy bejegyzést a színész visszatéréséről. A történtek után privátra állította fiókját, s a tweetet is törölte. Természetesen az internet ezúttal sem felejt.

A bejegyzés nagyjából annyit jelent, hogy a színész a WandaVision pénteki bemutatójáról ír néhány sort, majd megjegyzi, hogy ez az első sorozat, ahol olyan kiváltságot kapott, hogy Pietro még egyszer tőle kölcsönözheti hangját. Magyarul a Sötét Főnix után Peters Higanyszál szerepében is bemutatkozik a Marvel Moziverzumban.

A korábban kiszivárgott Funko figurák is utaltak Higanyszál visszatérésére, ami még különösebbé teszi a sorozatot. Érdekes perceket hozhat a sorozat, amikor majd Wanda találkozik Pietro testvérével, ám rájön, hogy ő nem az, aki meghalt Szokóviában. Egy másik lehetőség, hogy Higanyszálnak álcázza magát Mysterio, vagy a Marvel Studios tényleg állandó szerepet ad Peters karakterének?

WandaVision
Total
1
Shares
Previous Article
Pókember: Idegenben

Mysterio csak megrendezte halálát, és visszatér a Pókember: Idegenben folytatásában?

Next Article

Az új Rockstar szabadalom már valószínűleg a GTA VI-ra utal

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!