Wide Screen
Image default
Filmek

Erről fog szólni a Men in Black: International

Hivatalos szinopszist és képeket kapott a Men in Black: International spin-off, Chris Hemsworth és Tessa Thompson közös filmje.

Néhány nappal azután, hogy a Sony bejelentette a Men in Black franchise következő rész címét, és lelepleződött a film logója is, újabb képeket kaptunk a folytatásból. Előbb Chris Hemsworth osztott meg hivatalos képet a Men in Black International spin-offról, majd Tessa Thompson követte, míg végül a Sony Pictures is érdekességgel szolgált, aki röviden ismertette F. Gary Gray rendező Men in Black: International film történetét is.

A Men in Black mindig is oltalmazták a Földet a világegyetem rosszfiúitól. Ebben az új kalandban szembe találják magukat a legnagyobb, az egész világra kiterjedő globális fenyegetéssel: egy áruló épült be a Men in Black szervezetbe.

Kétségtelen, ha egy áruló beépült a szupertitkos kormányügynökök közzé, akkor szó szerint elbújhat a világ elől, ami nagyban megnehezíti hőseink dolgát, hogy nyomon kövessek őket és megállítsák a fenyegetést. A stúdió még nem árulta el, hogy két vezető karakter mellett – Hemsworth H ügynöke és Thompson M ügynöke mellett -, ki milyen szerepet tölt be a filmben, ugyanakkor több jelentkező is akad a főellenség szerepére. Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Utóhatás), Kumail Nanjiani (Szilikon-völgy), Rafe Spall (Jurassic World: Bukott birodalom), Laurent Bourgeois (Breaking Through), Larry Bourgeois (Breaking Through), Emma Thompson (Men in Black 3), illetve Liam Neeson (Batman: Kezdődik!) is szerepelni fog a jövő nyáron érkező spin-offban.

A Men in Black: International nemzetközi bemutatója 2019. június 14-én lesz.

Még több a témában...

Végre megérkezett a Thor: Ragnarök előzetese

Kévés Bence Mihály

[FRISSÍTVE] Hivatalos címet és szinopszist kapott a Mission: Impossible 6.

Kévés Bence Mihály

A Pókember 3 jeleneteit is felhasználták az Élet sci-fiben

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább