Wide Screen
Image default
Filmek

Eredetileg Thanos megtámadta volna a Vormirt a Bosszúállók: Végjátékban

Hétvégén újra bemutatták az amerikai mozikban a Bosszúállók: Végjátékot, mellyel egy időben azt is megtudtuk, hogy a film egy korábbi vágásában Thanos megtámadta a Vormirt.

Hétvégén újra bemutatták az amerikai mozikban a Bosszúállók: Végjátékot, mellyel egy időben azt is megtudtuk, hogy a film egy korábbi vágásában Thanos megtámadta a Vormirt.

Két hónappal a Bosszúállók: Végjáték bemutatója után a szereplők nyíltan beszélhetnek a színfalak mögötti munkáról, hogyan zajlott a forgatás, a kimaradt jelenetekről és a különféle vágásokról. A Marvel Studios most hétvégén újra bemutatta a filmet az amerikai mozikban, hogy megdöntsék a bruttó bevételi rekordot, amit máig az Avatar tart még 2009-ben. A Végjáték új verziója összesen 7 perc extrával tért vissza a mozikban, amit július 11-től hazánkban is vetítenek.

A Bosszúállók: Végtelen háborúból tudjuk, hogy a Vormir volt a Lélekkő titkos lelőhelye. A helyszín a Végjátékban is visszatért, hiszen a hősök visszamentek egy másik idősíkba, hogy összegyűjtsék a Végtelen Köveket. Clint Barton és Natasha Romanoff kapta a legnehezebb feladatot, ők indultak a Lélekkőért, amiről mint megtudtuk a Vörös Koponyától, súlyos árat követel: lelket lélekért. A filmben Fekete Özvegy feláldozta magát a kőért, azonban Jeremy Rennertől megtudtuk, hogy egy korábbi vágásban máshogy alakultak volna a dolgok.

Jeremy Renner az Ace Comic-Conon elárulta, hogy Thanos eredetileg megtámadta volna a Vormirt a filmben. A rendezők olyannyira komolyan gondolták ezt, hogy még a jelenetet is leforgatták, de végül dobták a felvételt és újraforgatták, hogy érzelmes búcsút vegyünk Fekete Özvegytől. A színésztől azt is megtudtuk, hogy erre mindössze hat hónappal a bemutató előtt került sor.

Amit leforgattunk, az nagyon különbözött attól, mint amit a filmben láttunk. Ez egy olyan jelenet volt, amit azért kellett újraforgatni, mert sokkal bonyolultabb volt attól, amit a Végjátékban láttunk. Thanos egy hajóval vagy valami hasonlóval megtámadta a bolygót, és egy csomó furcsa idegen lepte el. De ez túl bonyolult volt, úgyhogy azt csináltuk, hogy a korábbi ötlet fényében újravettük a jelenetet, ám ezúttal a Lélekkőért már csak egymás között ment a harc.

Jeremy Renner

Végül érthető okok miatt úgy döntöttek a Russo testvérek, hogy Fekete Özvegy és Sólyomszem ismét saját küldetésre indulnak, mint ahogy a budapesti kalandra többször is utalást hallottunk a Marvel Moziverzumban, bár azért kíváncsiak lettünk volna, hogy hogyan végződött volna a csata a Vormiron, valamint hogy ez esetben is Fekete Özvegy áldozta volna fel magát a Lélekkőért.

Fekete Özveggyel legközelebb 2020-ban találkozhatnak a rajongók, ugyanis akkor mutathatják be szólófilmjét, amit jelenleg éppen Budapest utcáin forgatnak

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

A Deadpool készítője egy megtépett Mickey egérrel ostorozza a Disneyt, amiért még nem készült el a harmadik rész

Kévés Bence Mihály

Tom Holland melyik karaktert fogja játszani a What If…? animációs Disney+ sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat