A-Force

Eredetileg az A-Force jelenete nagyon más lett volna a Végjátékban

Az A-Force is bemutatkozott a Marvel Moziverzumban, miután a Bosszúállók: Végjáték végén a női szuperhősökből álló formáció összeállt.

Az A-Force is bemutatkozott a Marvel Moziverzumban, miután a Bosszúállók: Végjáték végén a női szuperhősökből álló formáció összeállt.

A legtöbben örömmel nézték, hogy a Marvel végre összefogta a női karaktereket, s a képregényvilág után a filmvásznon is bemutatták az A-Force névre keresztelt formációt. Ugyanakkor mint minden másnál, itt is akadnak olyanok, akik a megtörtént dolgokkal ellentétben kissé máshogy képzelték volna el a jelenetet.

Néhányan közülük utánanéztek a dolgoknak, s találtak alternatív megoldásokat az A-Force jelenetére, de ezek közül feltételezhetően egyiket sem készítették el, csak a vázlatokig jutottak el. Például Jackson Sze, a Végjáték vezető regionális fejlesztésért felelős embere elmondta, hogy kezdetben egy egészen más helyszínen mutatták volna be a női formációt. Abban a tervben a nők egy égi csatában vettek részt, Marvel Kapitány, Rescue és a többiek megpróbálták földre vinni Thanosnak a Szentély II. csatahajóját.

Marvel Kapitány intergalaktikus ereje hatalmas segítséget jelentett volna Thanos hajójának legyőzésében, hiszen ezen a ponton a hajó a csatatér fölött robbant fel, ami mindenki számára megnehezítette a dolgot, Marvel Kapitány egy robbanástól a földre került.

Pepper Potts a Rescue páncélban látja azt, odarohan, hogy megpróbálja megvédeni [Marvel Kapitányt] egy újabb robbanástól. Pepper a páncélt pajzsként használja, mikor bombázásra kerül sor, majd felszólítja az összes többi női szuperhőst, hogy segítsenek, és körbeveszik Marvel Kapitányt… és mindenki próbálja legyőzni a támadókat, hogy megvédjék Marvel Kapitányt.

Carol Danvers végül rájön, hogy mi történik, megköszöni mindenkinek, majd felszabadítja erejét. Pepper csak annyit mond: „Tedd a dolgod, Kapitány!”. Marvel Kapitány teljesen az űrig emelkedik, átverekszik az ellenségen, bejut a hajóba, és szétroncsolja a nagy hajót, pontosan úgy, ahogy a filmben is tette.

Csak a végeredmény ugyanaz, de a vázlaton szereplő jelenetleírás sokkal látványosabb és izgalmasabb lett volna Marvel Kapitány nagy belépőjétől, aki az utolsó percekben érkezett a Bosszúállók segítségére. Marvel Kapitány még visszatér, de hogy az A-Force mikor áll össze legközelebb, nagy kérdés, bár a színésznők már kopogtattak Kevin Feige ajtaján, hogy szeretnének újra összeállni.

Bosszúállók: Végjáték Szentély
Total
11
Shares
Previous Article
Star Wars: Skywalker kora

A rossz kritikák után a Skywalker kora az új trilógia leggyengébb nyitóhétvégéjét hozhatja össze

Next Article

További ízelítőt kaptunk a Half-Life: Alyx-ből

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!