Wide Screen
Image default
Filmek

Epikus csaták várhatóak a Legendás Állatok harmadik részében

Minderről Dan Fogler nyilatkozott.

Minderről Dan Fogler nyilatkozott.

A Jacob Kowalskit alakító színész egy, a Syfy Wire-nek adott interjúban beszélt a Legendás Állatok-franchise következő, harmadik filmjéről. Fogler dicsérte a forgatókönyvírók munkáját, véleménye szerint a karakterek útja remek az új epizódban. Emellett kiemelte, hogy izgalomból sem lesz hiány, hiszen egy hatalmas, az egész varázsvilágot megrengető háború bontakozik majd ki a szemünk előtt. A színész egészen pontosan így fogalmazott:

A szkript elolvasása után nagyon elégedett voltam a karakterek fejlődésével, az egész leginkább az első részre emlékeztetett, ez pedig véleményem szerint remek. A háború egyre inkább begyűrűzik a varázsvilágba (a háttérben a második világégéssel), így epikus csatajelenetekre is számíthatnak a rajongók.

Az első film 1926-ban játszódott, míg a második epizód 1927 eseményeit mutatta be, így ha valóban a második világháború 1939-től 1945-ig tartó időszaka lesz a készülő alkotás középpontjában, akkor kisebb időugrásra kell számítani.

Fogler emellett szót ejtett a koronavírus miatt szünetelő forgatásról is:

Jelenleg várunk a megfelelő pillanatra, valószínűleg erre akkor fog sor kerülni, mikor már mindenki más is forgat. Reméljük, hogy ez minél hamarabb be fog következni.

A harmadik epizódot forgatókönyvíróként Steve Kloves és J.K. Rowling jegyzi, a rendező ez alkalommal is a Harry Potter-veterán David Yates lesz. Visszatér többek között Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Jude Law, Dan Fogler és Johnny Depp is.

A következő Legendás állatok-filmet 2021. november 11-én mutatják be.

Még több a témában...

Daniel Radcliffe felbukkanhat a Legendás Állatok-franchise egyik filmjében?

Vigh Martin

Közel sem biztos, hogy Johnny Depp visszatér a Legendás állatok 3. részében

Kévés Bence Mihály

Később kezdik a Legendás állatok 3. forgatását

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat