Epikus csaták várhatóak a Legendás Állatok harmadik részében

Minderről Dan Fogler nyilatkozott.

Minderről Dan Fogler nyilatkozott.

A Jacob Kowalskit alakító színész egy, a Syfy Wire-nek adott interjúban beszélt a Legendás Állatok-franchise következő, harmadik filmjéről. Fogler dicsérte a forgatókönyvírók munkáját, véleménye szerint a karakterek útja remek az új epizódban. Emellett kiemelte, hogy izgalomból sem lesz hiány, hiszen egy hatalmas, az egész varázsvilágot megrengető háború bontakozik majd ki a szemünk előtt. A színész egészen pontosan így fogalmazott:

A szkript elolvasása után nagyon elégedett voltam a karakterek fejlődésével, az egész leginkább az első részre emlékeztetett, ez pedig véleményem szerint remek. A háború egyre inkább begyűrűzik a varázsvilágba (a háttérben a második világégéssel), így epikus csatajelenetekre is számíthatnak a rajongók.

Az első film 1926-ban játszódott, míg a második epizód 1927 eseményeit mutatta be, így ha valóban a második világháború 1939-től 1945-ig tartó időszaka lesz a készülő alkotás középpontjában, akkor kisebb időugrásra kell számítani.

Fogler emellett szót ejtett a koronavírus miatt szünetelő forgatásról is:

Jelenleg várunk a megfelelő pillanatra, valószínűleg erre akkor fog sor kerülni, mikor már mindenki más is forgat. Reméljük, hogy ez minél hamarabb be fog következni.

A harmadik epizódot forgatókönyvíróként Steve Kloves és J.K. Rowling jegyzi, a rendező ez alkalommal is a Harry Potter-veterán David Yates lesz. Visszatér többek között Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Jude Law, Dan Fogler és Johnny Depp is.

A következő Legendás állatok-filmet 2021. november 11-én mutatják be.

Total
23
Shares
Previous Article

KRITIKA: Vasember

Next Article
Anya Taylor-Joy

Állítólag Anya Taylor Joy-t szemelték ki a Mad Max spin-off Furiosa szerepére

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!