Főoldal Filmek Egy jelentés szerint a csalódást keltő Legendás állatok 3. után nem készül több folytatás
Filmek

Egy jelentés szerint a csalódást keltő Legendás állatok 3. után nem készül több folytatás

Ennyi volt a Legendás állatoknak, nem készül több folytatás.

515
Legendás állatok

A Harry Potter-filmek egykor a Warner Bros. legnagyobb franchise-ja volt, még sokan azzal is megvádolták a stúdiót, hogy Harry Potter miatt a DC Comics adaptációi nem kaptak kellő figyelmet. Az utolsó filmet 2011-ben mutatták be, azóta kaptunk előzményfilmeket/spinoffokat, de egy jó és két kiábrándító film után úgy tűnik, hogy nem kap folytatást a Legendás állatok-franchise, és a komplett varázslóvilágot egy időre a polcra teszi a Warner Bros. Discovery.

Kezdetben szórakoztató volt, ám az érdeklődés és a minőség jelentősen visszaesett a folytatásokra. A harmadik résszel mindent elkövettek, hogy helyrehozzák a hibákat, de ez sem volt elég, a filmet a kritikusok és a rajongók sem kedvelték különösen. A tervek szerint további két filmet készítettek volna még, de a legújabb információk szerint erre már nem kerül sor, mert a stúdió lehúzta a rolót.

A Variety jelentéséből kiderült, hogy David Zaslav vezérigazgató legutóbbi megjegyzései ellenére, miszerint J.K. Rowling írónővel szívesen visszatérnének a varázslóvilágba, s több Harry Potter-film is készülhet a jövőben, “jelenleg nincsenek aktív tárgyalások Rowlinggal egy újabb Harry Potter-film fejlesztéséről”.

Sőt, a portál megjegyzi, hogy “jelenleg a Warner Bros.-nál nincs semmi aktív fejlesztés alatt a projekt a varázsvilágban, beleértve mind a Harry Potter-, mind a Legendás állatok-franchise-t”. Ezzel valószínűleg meszeltek a Legendás állatok 4. részének, és már soha nem fogjuk látni, hogyan végződött volna Albus Dumbledore és Gellert Grindelwald csatája.

Szomorú, de várható lépés volt, főleg azok után, hogy a transzneműekkel kapcsolatos szókimondó megjegyzései után J.K. Rowling ellentmondásos figurává vált az elmúlt időben. Bár a Warner Bros. Discovery most nem készít új filmet, de csak idő kérdése, hogy mikor térünk vissza ebbe a mesés világba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

CinemaCon Warner Bros. Discovery
Filmek

CinemaCon: A Warner Bros. Discovery bemutatója

A Warner Bros. Discovery összes bemutatott produkciója a 2024-es CinemaCon alatt.

Max
Filmek

A Netflix és Disney+ után a Max is leszámol a jelszómegosztókkal

A Max is bevezeti, hogy nem oszthatjuk meg előfizetésünket másokkal.

Paramount Warner Bros Discovery
Filmek

A Warner Bros. Discovery és a Paramount az egyesülésről tárgyal

Összeolvadhat a Paramount Pictures és a Warner Bros. Discovery, állítólag már egyeztetek...