Mads Mikkelsen

Immáron hivatalos, hogy Mads Mikkelsen veszi át Johnny Depp szerepét a Legendás Állatok-filmekben

Mikkelsen váltja Deppet.

Az elmúlt hetek egyik legnagyobb visszhangot kiváltó filmes híre volt, hogy a Warner megkérte Johnny Deppet, hogy adja vissza a szerepét a Legendás Állatok-sorozatban. A stúdió részéről erre a döntésre azt követően került sor, hogy Depp elvesztette a The Sun nevű angol bulvárlappal szembeni rágalmazási perét, a bíróság ítélete szerint a sajtótermék nem követett el jogtalanságot, amikor “feleségverő”-ként hivatkozott Deppre.

Nyilatkozat nyilatkozatot követett, a rajongók petíciót indítottak Johnny Depp mellett és Amber Heard ellen, a Warner azonban rögtön leszögezte, hogy a sötét varázsló, Gellert Grindelwald szerepét nem írják ki a történetből, hanem azt egy új színész fogja majd játszani. Egészen pontosan így szólt a nyilatkozat:

Johnny Depp nem tagja többé a Legendás állatok csapatának. Ettől függetlenül természetesen köszönettel tartozunk az eddig elvégzett munkájáért. A szerepet hamarosan újraosztjuk, és már a harmadik epizódban is új színész fogja alakítani a varázsvilág egyik legveszedelmesebb gonosztevőjét. A következő részre pedig már nem kell sokat várni, terveink szerint 2022 nyarán a világ minden táján mozikba kerül a film.

Már kezdetben felreppentek olyan hírek, hogy a Warner elsődleges jelöltje a dán színészóriás, Mads Mikkelsen lehet a szerepre. Mikkelsent láthattuk kultsorozatokban (Hannibál), Thomas Vinterberg dán rendező egyik gyakori alkotótársa, de a mainstream filmek tekintetében sem ismeretlen, a Zsivány egyes és a Doctor Strange című alkotásokban is feltűnt.

Mikkelsen először azt mondta, hogy ez egyelőre csak pletyka, semmilyen hivatalos megkeresés nem történt, a stúdió azonban most bejelentette, hogy a következő filmekben ő bújik majd Gellert Grindelwald bőrébe.

Legendás állatok 3. bemutatóját sem kerülhette el a koronavírus-járvány hatása, hiszen a film 2021-es bemutatóját 2022. július 15-ére halasztotta a stúdió.

Mads Mikkelsen
Total
1
Shares
Previous Article
Tyler Rake: A kimenekítés

Joe Russo szerint Chris Hemsworth főszereplésével jövőre forog a Tyler Rake: A kimenekítés folytatása

Next Article

TESZT: Godfall

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!