Főoldal Filmek Leleplezték a Legendás állatok 3. hivatalos filmcímét, és a premiert is kitűzték
Filmek

Leleplezték a Legendás állatok 3. hivatalos filmcímét, és a premiert is kitűzték

Vajon milyen titkokat rejt a nagy varázsló?

551
Legendás állatok

Két részt már bemutattak a Legendás állatok franchise-ból, jövőre pedig érkezik a harmadik rész belőle. Az este során a Warner Bros. bejelentette, hogy a folytatás a The Secrets of Dumbledore címet kapta. Ezenfelül a stúdió kitűzte, hogy a Harry Potter-rajongói jövő húsvétkor visszatérhetnek ebben a csodás varázslóvilágba, ugyanis a filmet egy új, korábbi időpontban fogják bemutatni.

A filmet eredetileg 2022. július 15-én tervezték bemutatni a filmet, azonban három hónappal előrébb hozták a premiert, így már 2022. április 15-én jegyet válthatunk a Legendás állatok 3. részére.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb visszhangot kiváltó filmes híre volt, hogy a Warner megkérte Johnny Deppet, hogy adja vissza a szerepét a Legendás állatok-filmsorozatban. A stúdió részéről erre a döntésre azt követően került sor, hogy Depp elvesztette a The Sun nevű angol bulvárlappal szembeni rágalmazási perét, a bíróság ítélete szerint a sajtótermék nem követett el jogtalanságot, amikor “feleségverő”-ként hivatkozott Deppre. A Warner később megerősítette, hogy Depp helyére Mads Mikkelsen ugrik be, ő lesz majd Gellert Grindelwald. A harmadik rész főszereplőjét pedig Jude Law játssza, őt láttuk a korábbi részben Dumbledore-ként.

A harmadik epizódot forgatókönyvíróként Steve Kloves és J.K. Rowling jegyzi, a rendező ez alkalommal is a Harry Potter-veterán David Yates lesz. A folytatásban Jude Law mellett visszatér a többek között Eddie Redmayne, Katherine Waterston és Dan Fogler is.

Magát a sztorit szigorú titoktartás előzi meg, de az már biztos, de a címből kiindulva a történet központi témái nyilvánvalóan Dombledore titkai állnak. De hogy mik lesznek ezek a titok, arra csak a jövő tavasszal érkező filmből kapunk választ.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Indiana Jones és a sors tárcsája
BREAKINGFilmkritikák

Indiana Jones és a sors tárcsája kritika

Indiana Jones visszatér a mozikba, és megérte 15 évet várni rá?

Indiana Jones 5
Filmek

Az Indiana Jones 5. legújabb fotóján Mads Mikkelsen aljas gonosztevőjét vehetjük szemügyre

A dán színész Vollert, a NASA-nak dolgozó aljas ex-nácit fogja alakítani.