Legendás állatok

Leleplezték a Legendás állatok 3. hivatalos filmcímét, és a premiert is kitűzték

Vajon milyen titkokat rejt a nagy varázsló?

Két részt már bemutattak a Legendás állatok franchise-ból, jövőre pedig érkezik a harmadik rész belőle. Az este során a Warner Bros. bejelentette, hogy a folytatás a The Secrets of Dumbledore címet kapta. Ezenfelül a stúdió kitűzte, hogy a Harry Potter-rajongói jövő húsvétkor visszatérhetnek ebben a csodás varázslóvilágba, ugyanis a filmet egy új, korábbi időpontban fogják bemutatni.

A filmet eredetileg 2022. július 15-én tervezték bemutatni a filmet, azonban három hónappal előrébb hozták a premiert, így már 2022. április 15-én jegyet válthatunk a Legendás állatok 3. részére.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb visszhangot kiváltó filmes híre volt, hogy a Warner megkérte Johnny Deppet, hogy adja vissza a szerepét a Legendás állatok-filmsorozatban. A stúdió részéről erre a döntésre azt követően került sor, hogy Depp elvesztette a The Sun nevű angol bulvárlappal szembeni rágalmazási perét, a bíróság ítélete szerint a sajtótermék nem követett el jogtalanságot, amikor “feleségverő”-ként hivatkozott Deppre. A Warner később megerősítette, hogy Depp helyére Mads Mikkelsen ugrik be, ő lesz majd Gellert Grindelwald. A harmadik rész főszereplőjét pedig Jude Law játssza, őt láttuk a korábbi részben Dumbledore-ként.

A harmadik epizódot forgatókönyvíróként Steve Kloves és J.K. Rowling jegyzi, a rendező ez alkalommal is a Harry Potter-veterán David Yates lesz. A folytatásban Jude Law mellett visszatér a többek között Eddie Redmayne, Katherine Waterston és Dan Fogler is.

Magát a sztorit szigorú titoktartás előzi meg, de az már biztos, de a címből kiindulva a történet központi témái nyilvánvalóan Dombledore titkai állnak. De hogy mik lesznek ezek a titok, arra csak a jövő tavasszal érkező filmből kapunk választ.

Total
10
Shares
Previous Article
007 Nincs idő meghalni

Daniel Craig szerint James Bondot nem kellene egy nőnek játszani, egy észszerűbb ötlettel állt elő

Next Article
Dűne

A Dűne nemzetközi előzetese teljesen új képsorokat hozott Denis Villeneuve várva várt sci-fijéből

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!