x
Close


Közelgő események

Filmek

Emily Blunt szerint a Fantasztikus Négyes és Sue Storm pletyka csak a rajongók szüleménye

Tényleg csak a rajongók osztották le ezt a szerepet?

Emily Blunt szerint a Fantasztikus Négyes és Sue Storm pletyka csak a rajongók szüleménye
  • PublishedMay 13, 2021

Nem titok, hogy készül az új Fantasztikus Négyes. Ezt maga a Marvel Studios erősítette meg tavaly decemberben, sőt, a stúdió azt is elárulta, hogy a Pókember-filmeket is készítő Jon Watts rendező veszi kézbe a dolgokat. Irigyelni nem tudjuk a direktort, hiszen az elmúlt két próbálkozás után valami igazán nagyot és jót kell mutatni, hogy a Fantasztikus Négyes megvesse lábát egyszer és mindenkorra.

Még be sem jelentették a filmet, de már akkor pletykákról olvashattunk. Az egyik pletyka szerint Jennifer Lawrence a kiszemelt, aki Sue Storm, azaz Láthatatlan szerepében mutatkozik be a Marvel Moziverzumban. De még ez előtt felröppent egy másik pletyka is, miszerint Emily Blunt és John Krasinski találkozott a stúdióval, és állítólag a Fantasztikus Négyes volt a téma.

Blunt a The Howard Stern Show műsor vendége volt, ahol lelőtte a poént, miszerint ő lenne Láthatatlan a filmben. A színésznő elmondása szerint mindössze csak egy rajongói szereposztásról van szó, és elvetette annak lehetőségét, hogy szuperhősfilmben szerepeljen.

Ez egy rajongói casting. Senki sem kapott telefonhívást. Ez az, amit az emberek mondanak: „hát nem lenne nagyszerű?”

Emily Blunt

Ne feledkezzünk meg arról, hogy Blunt majdnem megkapta Fekete Özvegy szerepét a Vasember 2. részben, ám ütemezési gond miatt visszautasítani kényszerült ezt a felkérést, így Scarlett Johansson kapta. És ahogy ő fogalmazott az elmúlt időben, őszintén szólva nem különösen rajong a szuperhősökért addig, amíg nem talál egy magához illő karaktert.

Nem arról van szó, hogy ellene lennék. Imádom Vasembert, és amikor felajánlották nekem Fekete Özvegy szerepét, Vasember megszállottja voltam. Robert Downey Jr.-ral akartam dolgozni – csodálatos lett volna. De nem tudom, hogy a szuperhősfilmek nekem valók-e. Nem az én világom. Nem szeretem őket. Tényleg nem.

Majd ezután hozzátette, hogy ettől függetlenül, ha szembe jönne vele egy nagyon klassz szerep, ami még érdekelné is, ott már elgondolkodna rajta. Ezzel úgy tűnik, hogy véget vethetünk a pletykáknak, hogy Blunt és a férje, Krasinski szerepet kap az új Fantasztikus Négyes feldolgozásban. De nem szabad megfeledkezni, hogy a közelmúltban egy másik szerepnél sokkal határozottabban cáfolták a híreket, végül mégis Tatiana Maslany kapta a She-Hulk főszerepét. De még Hailee Steinfeldet is említhetnénk, aki szintén tagadta Kate Bishop szerepét a Sólyomszem-sorozatban.

Emily Blunttal legközelebb a nyár elején találkozunk a nagysikerű Hang nélkül horrorfilm második felvonásában. A filmet a tervek szerint június 10-én fogják bemutatni a mozikban, bár mostanában semmi sem biztos.

Hang nélkül 2.
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.