Főoldal Filmek Jennifer Lawrence is szerepet kap a Marvel Studios Fantasztikus Négyes feldolgozásában?
Filmek

Jennifer Lawrence is szerepet kap a Marvel Studios Fantasztikus Négyes feldolgozásában?

De ezúttal nem Mystique szerepében.

548
Jennifer Lawrence

Lassan kezd körvonalazódni, hogy a Marvel Studios ölébe hullott karakterekkel mihez fog kezdeni. Erre a WandaVision című Disney+ sorozat adott választ, amikor a 20th Century Fox érában készült X-Men-filmek egyik karaktere visszatért, de immáron már a Marvel Moziverzumban. Evan Peters karakteréről van szó, aki Higanyszál szerepében lett ismert, azaz Pietro Maximoff, történetesen Wanda testvére.

A cikkben elhangzott megállapításokat, következtetéseket nem hivatalos tényekre alapozzuk, így a leírtakat fogadjátok fenntartásokkal.

A legfrissebb hírek szerint nem Peters lesz az egyedüli, aki az X-Menek után lehetőséget kap Hollywood legnagyobb univerzumában. A jelek szerint Jennifer Lawrence is csatlakozik a Bosszúállókhoz, ám ezúttal nem Mystique szerepében. A The Daily Mail értesüléseire hivatkozva az ausztrál Daily Telegraph arról írt, hogy az Oscar-díjas színésznő is csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz. A Marvel Studios még tavaly decemberben jelentette be, hogy Jon Watts rendezővel az új Fantasztikus Négyes-filmen dolgozik. Részleteket nem osztottak meg a projektről, ahogy arról sem, hogy mikor tervezik bemutatni, illetve kik játsszák a főszerepet. Azonban ha igaz a mostani pletyka, akkor Lawrence alighanem Sue Storm, más nevén a Láthatatlant fogja életre kelteni a filmvásznon.

Természetesen arról sem szabad megfeledkezni, hogy a filmről először a 2020 Investory Day eseményen hallottunk télen. Addig jelét sem mutatta a stúdió, hogy milyen projekten dolgozik. Ugyanakkor pletykák voltak, de a stúdió hivatalosan semmit sem erősített meg decemberig. Szóval felettébb szokatlan, hogy egyik nagyobb oldal sem számolt be szereplőválogatásról.

Kezeljük nagy fenntartásokkal a most leírtakat, hiszen a két lap által leírtak nem sziklaszilárd lábakon állnak, bár ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy ne lenne igaz. Bár Watts rendező még a cím nélküli Pókember-filmen dolgozik, és a tervek szerint márciusban végeznek a forgatással. Egy ilyen nagy projekt után kötve hisszük, hogy kisebb pihenő előtt belevágna Watts a Fantasztikus Négyes bemutatására, ami kiemelt szerepet kap a Marvelnél. Egyfelől nagyon sokba került a Disneynek megszerezni ezeket a karaktereket, másfelől pedig kétszer is félresiklott a franchise, ezért kockázatos egy újabb film. Ami pedig a színésznőt illeti, Lawrence jelenleg a Netflix gyártású Don’t Look Up című filmen dolgozik.

Jennifer Lawrence
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események