WandaVision

A WandaVision legújabb epizódjában bemutatkozott a széria első nagy vendégszereplője

Tele van meglepetésekkel a WandaVision.

A WandaVision című Disney+ sorozattal kapcsolatban több érdekes témában is olvasni lehetett már. Korábbi cikkeinkben próbáltuk megfejteni a legfurcsább dolgokat Westviewban, illetve egy hosszabb cikkben igyekeztünk összegyűjteni azokat a húsvéti tojásokat, amik a sorozat és a Marvel Moziverzum lehetséges új főgonoszaira utaltak. De nem mentünk el a pletykák mellett sem.

Figyelem! A cikk hátralévő részében SPOILERelemeket olvashattok a történettel kapcsolatban!

Az egyik ilyen pletykáról még tavaly nyáron lehetett olvasni, hogy talán a 20th Century Fox érában készült X-Men-filmek egyik karaktere is visszatér majd. Evan Peters karakteréről, Higanyszálról van szó. Igaz, hogy a Marvel Moziverzumban nem Peters alakította Wanda ikertestvérét, hanem Aaron Taylor-Johnson, de ő a Bosszúállók: Ultron kora után kijelentette, nem tervezi visszatérését. Először csak pletykának tűnt, majd januárban a színész spanyol szinkronhangja véletlenül elárulta, hogy Pietro szerepelni fog a sorozatban. A legújabb részben pedig megerősítést kapott Evans Peters vendégszerepe.

A legutóbbi epizód rengeteg kérdést vetett fel, hogy mire készül a Marvel Studios a folytatásban. Nem tudni, hogy csak egyetlen alkalomról volt szó, s Wanda erejével újraosztotta testvére szerepét, vagy a stúdió számol vele a folytatásban is. Akárcsak a rajongók, Wanda is meglepődött, mikor meglátta testvérét, ezért nem lehetünk benne biztosak, hogy nem valaki más – esetleg Mefisztó – hozta vissza Pietrót a halálból. És a korábbi részekből kiindulva egy olyan teória is született, miszerint Peters csak egy véletlenszerűen kiválasztott Westviewban élő lakost játszik, akire ebben a mesterkélt világban rákényszerítették Pietro szerepét.

Még azt sem tudtuk meg az epizódból, hogy ki Jimmy Woo titokzatos szemtanúja, de több lehetséges elmélet is született ezzel kapcsolatban. A ComicBookMovie szerint történetesen ezt a titokzatos személyt alakítja Peters, amire valószínűleg jövő héten választ kapunk. Ha így van, akkor Evans olyan karaktereket kelthet életre a jövőben, mint Simon Williams, azaz Wonder Man vagy Eric Williams, azaz a Kaszás.

Total
3
Shares
Previous Article

Már a nyár folyamán bejelentik az új Silent Hill játékot?

Next Article
Star Wars Marvel

Egy Marvel és Star Wars crossover filmről kérdezték Kevin Feige-t

Related Posts