WandaVision

Elizabeth Olsen és Paul Bettany új jelmezben a WandaVision forgatásán

Kissé merész öltözetben Skarlát boszorkány a forgatáson.

A mostani képeken Elizabeth Olsen új jelmeze nagyon különbözik attól, mint amit megszoktunk tőle Wanda Maximoff szerepében az elmúlt években. Bár a Marvel Studios az első élőszereplős sorozatot év végére jegyezte be, még mindig javában dolgoznak a sorozatokon, köztük a WandaVision-on is. A sorozat néhány hete már előzetest is kapott, és több forgatási képen is kiszúrtuk a főszereplőket, de ennyire „merész” öltözetben még nem láttuk Skarlát boszorkányt.

A sorozat egészen új színben mutatja majd be a főszereplőket, s úgy egészében a Marvel Moziverzumot, mint amit az elmúlt 12 évben megtapasztaltunk. A WandaVision egy alternatív valóságban játszódik, amit Skarlát boszorkány kreált magának, ahol boldogan élhetnek Vízióval – legalábbis ezt gondolta, de valami balul sül el. Pontos részleteket nem tudni a sorozatról, de az első ízelítőből már kiderült, hogy a sitcom rajongók tapsolhatnak.

Skarlát boszorkányt már több jelmezben és új frizurával is láttuk a különféle képeken, illetve Paul Bettany karakterének új, a képregényekre erősen hajazó kosztümjét (amit sokan Halloweenra vennének fel) is felfedték, de a legújabb képeket elnézve, még nem teljesen fedték fel a ruhatár egészét. Mivel Vízió visszatér, azon sem lepődnénk meg, ha a régi jelmeze után valami újat kapna.

A fenn látható képeket egy brazil forrás osztotta meg. Olsen a korábbi képekhez viszonyítva szintén rövid hajat, csillogó bodyt és combfixet visel. A rajongók rögtön hasonlóságot véltek felfedezni a képregényekkel, amikben Skarlát boszorkányt már látták hasonló szerelésben. Wandának már több új alakját is láttuk, és ki tudja, hogy mit tartogatnak még. Bettany sokkal komolyabb öltözetben jelent meg. A karaktert ezúttal öltönyben és ingben szúrták ki, illetve több másik szereplőt is még. Nem lepődnénk meg, ha egy visszaemlékezést forgattak volna, ahhoz öltöztek ki ennyire a szereplők.

A Disney+ streamingszolgáltató mindössze annyit erősített meg, hogy valamikor 2020-ban kerül képernyőre a sorozat, de pontos dátumot nem közöltek. Néhány rajongó azonban a szolgáltatás forráskódját lapozva kiszúrta a premier időpontját is, de ezt hivatalosan nem erősítették meg.

Total
0
Shares
Previous Article

Elkészült a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

Next Article

Sztárok, akik elloptak egy értékes forgatási kelléket

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!