Skarlát boszorkány

Elizabeth Olsen elárulta, hogy Skarlát boszorkány fog-e szerepelni a Pókember 3.-ban

A Marvel Moziverzum legerősebb karaktere a Pókemberben is szerepet kap?

A folytatásban nagyon fontos szerepet játszik majd a Multiverzum fogalma, ahogy arra filmcím is utal. A Marvel Moziverzum 4. fázisa elrajtolt múlthét pénteken a WandaVision-sorozattal, ami egy mesterkélt valóságban játszódik. Még nem tudjuk megmondani, hogyan kell jellemezni ezt a valóságot, de azt elmondhatjuk, hogy a Doctor Strange az őrület multiverzumában biztos univerzumokon átívelő történet lesz, akárcsak a cím nélküli Pókember 3.

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige még decemberben, a Disney Investor Day alatt erősítette meg, hogy a WandaVision, a Pókember 3. és a Doctor Strange az őrület multiverzumában részek kapcsolódni fognak egymáshoz. A bejelentéssel senkit sem leptek meg, mert a három film főszereplőit egymás alkotásaiban is látni fogjuk. Wandáról már biztosan tudjuk, hogy fontos szerepet kap majd a Doctor Strange második részében. Feige kijelentése után mindenki arra gondolt, hogy Wanda esetleg a Pókember 3.-ban is szerepet kap majd.

A Capital FM készített interjút Elizabeth Olsen színésznővel nemrég, akit arról faggattak többek között, hogy lát-e esélyt arra, hogy Wanda Maximoff a Pókember 3.-ban is visszatérjen. Az interjút készítő rámutatott arra, hogy sokan visszatérnek a filmben, ám Olsen csak annyit jegyzett meg, hogy semmit nem hallott, de akár ez is megtörténhet.

Feltételezem, hogy viszontlátnád [Skarlát boszorkányt], ha mindenki szerepelni fog benne. De még nem jelentkeztem be arra a partira, nem tudom.Elizabeth Olsen

Nem sok reményt fűzünk ahhoz, hogy Skarlát boszorkányt is látni fogjuk majd a Pókember 3.-ban, hacsak nem kap egy stáblista utáni jelenetet, amivel felvezetik majd nekünk a folytatást. Elizabeth Olsen már decemberben Londonba érkezett a forgatásra, ám a stúdió óvintézkedések miatt felfüggesztette a forgatást, így most mindenki vár.

Skarlát boszorkány
Total
2
Shares
Previous Article

Minden, amit az új Resident Evil játékról hivatalosan tudni lehet

Next Article
Christopher Nolna

Nem túl valószínű, hogy Christopher Nolan és a Warner Bros. újra együtt fog dolgozni az HBO Max bejelentés után

Related Posts