Boba Fett

Elhunyt Jeremy Bulloch, az eredeti Boba Fett

Nyugodjék békében, Jeremy Bulloch.

Bulloch alakította Boba Fett-et a Star Wars V. rész – A Birodalom visszavágban és A Jedi visszatérben. 75 éves korában elhunyt Jeremy Bulloch, az első Boba Fett színész az eredeti Star Wars trilógiából, aki nemrég visszatért a Star Wars univerzumába a The Mandalorian második évada során.

Az ikonikus karakter szerepét Temuera Morrison játssza el az élőszereplős Star Wars-sorozatban, illetve a filmek 2004-es speciális kiadása óta ő adja a fejvadász hangját is. Amíg a hang Morrison nevéhez fűződik, a beskar páncél mögött rejtőző színész Jeremy Bulloch volt – 40 évvel ezelőtt.

Az eredeti trilógiában Darth Vader-t alakító David Prowse múlt hónapban hagyott itt minket, és most csütörtökön erősítették meg, hogy a gárda elvesztette egy másik tagját is: Jeremy Bulloch 75 évet élt. Először A Birodalom visszavágban láthattuk mint Boba Fett, majd A Jedi visszatérben. A következő bejegyzés a weboldalán lett közzétéve:

Jeremy békésen halt meg december 17-én olyan egészségügyi problémák következtében, mint például az évekig tartó Parkinson-kór. Utolsó heteit a Tooting-ban lévő St George Kórházban töltötte csodálatos ellátás mellett, nem messze a háztól, ahol Ő és felesége, Maureen több, mint 50 évig éltek. Maureen és 2 fiuk, Jamie és Robbie mellette voltak az utolsó napjaiban is.

Jeremy-nek hosszú és boldog élete volt színészként; legismertebb filmes szerepeit a Nyári vakáció-ból, a Star Wars-ból és a James Bond-ból vette ki, illetve olyan sorozatokból, mint a Newcomers, a Ki vagy, doki?, vagy az Agony. A képernyőn kívül tehetséges futballista és krikettjátékos volt. Számos jótékonysági szervezetet támogatott, így a Great Ormond Street Kórházat is, amely megmentette lányunokája életét. Elkötelezett volt felesége, 3 fia és 10 unokája iránt, akik nagyon szeretik és szörnyen hiányolják Őt.

Nektek melyik a kedvenc Boba Fett jelenetetek az eredeti trilógiából? Írjátok meg kommentben!

Total
19
Shares
Previous Article
The Mandalorian

A sorozat eddigi legnagyobb cameo jelenetére került sor, és még egy új spin-off sorozatot is bejelentettek a The Mandalorian S2 fináléjában

Next Article

Végre mozgás közben láthatjuk a Left 4 Dead szellemi örökösét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!