Főoldal Előzetesek Mindenki kedvenc fejvadásza visszatért a The Book of Boba Fett első előzetesében
Előzetesek

Mindenki kedvenc fejvadásza visszatért a The Book of Boba Fett első előzetesében

Új uralkodója van a Tatuinnak.

548

A rajongók legnagyobb örömére a galaxis legendás fejvadásza visszatért, s minden korábbinál nagyobb szerepet játszott az élőszereplős sorozatban. A nagy visszatérést követően a The Mandalorian 2. évad végén bejelentették, hogy jövőre Boba Fett saját sorozattal tér vissza. A forgatást még rég véget ért, most pedig megérkezett az első trailer The Book of Boba Fett című Disney+ sorozathoz.

A stáblista utáni jelenetben már kaptunk betekintőt, hogy mit várhatunk majd a sorozattól, és úgy tűnik, hogy a hírhedt fejvadász beköltözött Jabba palotájába. Borítékolható volt, hogy a sorozat túlnyomó részében a sivatagi Tatuinon barangolunk majd, amire most az előzetes is ráerősített. A hutt Jabba halála után Boba Fett arra készül, hogy átveszi a trónt. Az előzetesben abból kapunk betekintést, hogy Fett és Fennec Shand a tatuini bűnszövetkezet után nyomoznak azzal a szándékkal, hogy szeretné átvenni az irányítást. Az egyik jelenetben Fett és Shand Jabba klánjának egykori kapitányaival találkozik, ahol Fett egy “kölcsönösen előnyös” javaslattal áll elő Jabba örökségének.

A The Book of Boba Fett lesz a Disney+ második élőszereplős sorozata a nagy sikerű The Mandalorian második évadát követően. A The Mandalorian harmadik évad forgatása picit elhúzódott. Előbb Boba Fett sorozatát vették filmre, amivel augusztusban végeztek, de hamarosan folytatódik a Din Djarin harmadik évadának fényképezése is.

A The Book of Boba Fett első epizódját december 29-én fogják bemutatni a Disney+-on.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események