Főoldal Filmek Elcsúsztatták a Halálos iramban 10. bemutatóját
Filmek

Elcsúsztatták a Halálos iramban 10. bemutatóját

Nem sokkal ugyan, de később jön ki a Halálos iramban 10. része.

597
Halálos iramban 9.
Forrás: Universal Pictures

Bár lényegesen jobb a vírushelyzet, mint két éve volt, de úgy tűnik, hogy az alkotás még mindig issza a levét a COVID-19 következményének. A legfrissebb hírek szerint a Halálos iramban 10. részére egy kicsit többet kell várnunk, mivel az Universal egy hónappal, 2023. április 7-ről 2023. május 19-re tolta el a film megjelenési dátumát.

A Variety értesülései szerint a film régi, áprilisi helyét egy cím nélküli animációs film kapja, amit a Shrek mögött álló stúdió készít. Egyelőre semmi konkrétumot nem tudni erről a bizonyos rajzfilmről. A Halálos iramban 10. részt nem először halasztották el, mert a film eredetileg idén került volna a mozikba, de a COVID-19 világjárvány miatt egy évvel elhalasztották a premiert, helyette idén nyáron a kilencedik részt mutatták be a mozikba. A film a nyári időszak és a pandémia után az év egyik nagy durranása volt, még ha érződik is, hogy a franchise a végére kissé megkopott, és vesztett a nagy népszerűségéből.

A folytatásról annyit tudunk, hogy a tizedik rész a The Fast Saga névre keresztelt franchise kétrészesre tervezett finálé első felvonása. A filmben visszatér a család számos tagja, köztük Vin Diesel mint Dom, Michelle Rodriguez mint Letty, Sung Kang Han szerepében rajtuk kívül még sokan mások. A stábból Justin Lin is visszatér a rendezői székbe, aki a franchise legtöbb részét tudhatja magáénak, a harmadik résztől a 6-ig, legutóbb pedig a kilencedik részen dolgozott.

A Halálos iramban 8. forgatása után kisebb viszály alakult ki Vin Diesel és Dwayne Johnson között, ezért kellett kihagynia A Sziklának a kilencedik részt. A közösségi felületen egymásnak üzengettek a sztárok, azonban az ellenségből lett barát talán visszatér a folytatásban. A legújabb fejleményben Diesel az Instagramon közölte A Sziklával, hogy Luke Hobbsnak “meg kell jelennie” a tizedik részben, és azt szeretné, ha Johnson “felnőne a feladathoz, és beteljesítené a sorsát”.

Ez azután történt, hogy Johnson megerősítette, hogy nem tér vissza a Halálos iramban 10. részben és annak a folytatásában, és inkább saját spinoff-filmsorozatot csinálnak, aminek első részét 2019 nyarán mutatták be a Halálos iramban: Hobbs & Shaw címen.

Halálos iramban 9.
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Halálos iramban 10.
Filmek

Nagyot csúszik a Halálos iramban 11.

Louis Leterrier rendező megerősítette, hogy a Halálos iramban 11. megjelenése jelentősen késni...

CinemaCon Universal
Filmek

CinemaCon: A Universal Pictures és a Focus Features bemutatója

A klasszikusok kapták a hangsúlyt a Universal bemutatóján a CinemaCon szerdai napján.

Jurassic World: Bukott birodalom
BREAKINGFilmek

A Jurassic Park eredeti írója dolgozik a Jurassic World negyedik részén

Jön a Jurassic World 4., de jobb írót is találhattak volna hozzá.