Halálos iramban 9.

Elcsúsztatták a Halálos iramban 10. bemutatóját

Nem sokkal ugyan, de később jön ki a Halálos iramban 10. része.

Bár lényegesen jobb a vírushelyzet, mint két éve volt, de úgy tűnik, hogy az alkotás még mindig issza a levét a COVID-19 következményének. A legfrissebb hírek szerint a Halálos iramban 10. részére egy kicsit többet kell várnunk, mivel az Universal egy hónappal, 2023. április 7-ről 2023. május 19-re tolta el a film megjelenési dátumát.

A Variety értesülései szerint a film régi, áprilisi helyét egy cím nélküli animációs film kapja, amit a Shrek mögött álló stúdió készít. Egyelőre semmi konkrétumot nem tudni erről a bizonyos rajzfilmről. A Halálos iramban 10. részt nem először halasztották el, mert a film eredetileg idén került volna a mozikba, de a COVID-19 világjárvány miatt egy évvel elhalasztották a premiert, helyette idén nyáron a kilencedik részt mutatták be a mozikba. A film a nyári időszak és a pandémia után az év egyik nagy durranása volt, még ha érződik is, hogy a franchise a végére kissé megkopott, és vesztett a nagy népszerűségéből.

A folytatásról annyit tudunk, hogy a tizedik rész a The Fast Saga névre keresztelt franchise kétrészesre tervezett finálé első felvonása. A filmben visszatér a család számos tagja, köztük Vin Diesel mint Dom, Michelle Rodriguez mint Letty, Sung Kang Han szerepében rajtuk kívül még sokan mások. A stábból Justin Lin is visszatér a rendezői székbe, aki a franchise legtöbb részét tudhatja magáénak, a harmadik résztől a 6-ig, legutóbb pedig a kilencedik részen dolgozott.

A Halálos iramban 8. forgatása után kisebb viszály alakult ki Vin Diesel és Dwayne Johnson között, ezért kellett kihagynia A Sziklának a kilencedik részt. A közösségi felületen egymásnak üzengettek a sztárok, azonban az ellenségből lett barát talán visszatér a folytatásban. A legújabb fejleményben Diesel az Instagramon közölte A Sziklával, hogy Luke Hobbsnak “meg kell jelennie” a tizedik részben, és azt szeretné, ha Johnson “felnőne a feladathoz, és beteljesítené a sorsát”.

Ez azután történt, hogy Johnson megerősítette, hogy nem tér vissza a Halálos iramban 10. részben és annak a folytatásában, és inkább saját spinoff-filmsorozatot csinálnak, aminek első részét 2019 nyarán mutatták be a Halálos iramban: Hobbs & Shaw címen.

Halálos iramban 9.
Total
1
Shares
Previous Article
Pókember: Nincs hazaút

A Pókember: Nincs hazaút lett minden idők legjobb Pókember-filmje a Rotten Tomatoes kritikái alapján

Next Article
Avatar

James Cameron forgatási fotókat osztott meg a régóta várt Avatar folytatásból

Related Posts