Wide Screen
Image default
Filmek

Ekkor mutatják be a Mission: Impossible 7-8. részeket a mozikban

Christopher McQuarrie rendező egymás után forgatja a Mission: Impossible franchise 7. és 8. részét, és már azt is tudjuk, mikor mutatják be őket a mozikban.

Tom Cruise néhány hete jelentette be, hogy Christopher McQuarrie rendező íróként és rendezőként is visszatér a Mission: Impossible mindkét folytatásra, most viszont a Paramount Pictures tett bejelentést, hogy mikor láthatjuk az egymás után készülő két filmet a mozikban.

A Deadline számolt be elsőként a hírről, melyben a Paramount filmstúdió a Mission: Impossible 7-et 2021. július 23-ára, míg a Mission: Impossible 8-at 2022. augusztus 5-ére időzítette, tehát a következő években sem maradunk IMF titkos ügynökök nélkül, mert Tom Cruise hamarosan hetedszer is visszatér Ethan Hunt szerepében, hogy ismét megmentse a világot. Korábbi pletykák szerint McQuarrie rendező két halottnak gondolt karakter visszahozását is tervezi, így Alec Baldwin karaktere mellett akár még Henry Cavill rosszfiújával is találkozhatunk a jövőben egy flashback formájában. Bár Cavill karakterét láttuk lezuhanni a hetedik rész végén, de meglehetősen merész húzás lenne, ha kiderülne, hogy túlélte azt, és bosszút esküszik a folytatásban.

Chris McQuarrie rendező a Mission: Impossible – Titkos nemzetnél csatlakozott a filmszériához, és aki tavaly a franchise történelmében először duplázott, mint rendező. A kritikusok és a rajongók is minden idők legjobb M:I részének titulálták az Utóhatást, így semmi sem indokolta, hogy leváltsák a direktort. Egyébként Tom Cruise és Chris McQuarrie eddig összesen kilenc alkalommal dolgozott együtt, tizedik lesz a Top Gun: Maverick, amire menet közben kérték fel a rendezőt, hogy segítsen be Joe Kosinski direktornak.

Mission: Impossible

Még több a témában...

Tom Cruise sérülése miatt akár 3 hónapot is csúszhat a Mission: Impossible 6.

Kévés Bence Mihály

Hamarosan bejelentik Az acélember második részét?

Kévés Bence Mihály

Tom Cruise az életéért fut a The Mummy forgatásán

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább