Mission: Impossible - Utóhatás Henry Cavill

A Mission: Impossible két halott karaktere is visszatér a folytatásokban

Lehet, hogy mindkettőt megölték a Mission: Impossible – Utóhatásban, de egy megbízható forrás szerint Henry Cavill és Alec Balwin is visszatér.

Lehet, hogy mindkettőt megölték a Mission: Impossible – Utóhatásban, de egy megbízható forrás szerint Henry Cavill és Alec Balwin is visszatér.

A Mission: Impossible – Utóhatásban előbb az IMF titkos ügynökét, Alan Hunley (Alec Baldwin) karaktert ölték meg, akivel Walker ügynök (Henry Cavill) végzett, de végül ő is megkapta azt, ami jár. Walkerrel egy helikopter horog végzett a film végén, csakhogy a mindig mérvadó The Hollywood Reporter értesülései szerint mindkét színész visszatér Christopher McQuarrie bejelentett következő két Mission: Impossible-folytatásában, a hetedik, illetve nyolcadik részben. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Alig pár napja jelentették be, hogy Christopher McQuarrie visszatér a rendezői székbe, s rögtön két filmet is készít, azonban újabb érdekes hírt olvashatunk a franchiseról. Úgy hírlik, hogy a rendező a két karaktert olyan visszaemlékezésekben szeretné visszahozni, amelyek elmesélésével még nagyobb történetet kaphatunk a Mission: Impossible franchisehoz. A franchise fénykora a Mission: Impossible- Titkos nemzettel kezdődött, ebben egyetértés van a rajongók és a kritikusok között, míg tavaly bemutatták minden idők legjobb M:I részét a mozikban. Még nem tudni, hogy McQuarrie direktor milyen irányba viszi a folytatást, de Baldwin és Cavill karakterei remekül beleillenek a múlt eseményeibe, amik fontos jelentőséggel bírnának a folytatásokban.

Másrészről pedig pokoli menő lenne, ha valahogy Cavill karaktere túlélte volna a zuhanást, s visszatérne, hogy bosszút álljon Ethen Hunton, ellenben erre kevés az esély. Nyilvánvaló, erről még korai beszélni, s egy olyan esést aligha lehet túlélni, de nem létezik lehetetlen küldetés, bármi megtörténhet. A Mission: Impossible franchise történetében most először lesz példa arra is, hogy két részt egymás után forgassanak, aminek első részét 2021-ben mutatják be a mozikban, majd egy évvel később már érkezik a nyolcadik rész Tom Cruise szereplésével.

Total
2
Shares
Previous Article
Bosszúállók: Végjáték

Több színész számára is elkezdődött a Bosszúállók: Végjáték pótforgatása

Next Article
Új Mutánsok

Az Új Mutánsok bemutatója további hónapokat késhet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!