Wide Screen
Image default
Filmek

A Mission: Impossible két halott karaktere is visszatér a folytatásokban

Lehet, hogy mindkettőt megölték a Mission: Impossible – Utóhatásban, de egy megbízható forrás szerint Henry Cavill és Alec Balwin is visszatér.

A Mission: Impossible – Utóhatásban előbb az IMF titkos ügynökét, Alan Hunley (Alec Baldwin) karaktert ölték meg, akivel Walker ügynök (Henry Cavill) végzett, de végül ő is megkapta azt, ami jár. Walkerrel egy helikopter horog végzett a film végén, csakhogy a mindig mérvadó The Hollywood Reporter értesülései szerint mindkét színész visszatér Christopher McQuarrie bejelentett következő két Mission: Impossible-folytatásában, a hetedik, illetve nyolcadik részben.

Alig pár napja jelentették be, hogy Christopher McQuarrie visszatér a rendezői székbe, s rögtön két filmet is készít, azonban újabb érdekes hírt olvashatunk a franchiseról. Úgy hírlik, hogy a rendező a két karaktert olyan visszaemlékezésekben szeretné visszahozni, amelyek elmesélésével még nagyobb történetet kaphatunk a Mission: Impossible franchisehoz. A franchise fénykora a Mission: Impossible- Titkos nemzettel kezdődött, ebben egyetértés van a rajongók és a kritikusok között, míg tavaly bemutatták minden idők legjobb M:I részét a mozikban. Még nem tudni, hogy McQuarrie direktor milyen irányba viszi a folytatást, de Baldwin és Cavill karakterei remekül beleillenek a múlt eseményeibe, amik fontos jelentőséggel bírnának a folytatásokban.

Másrészről pedig pokoli menő lenne, ha valahogy Cavill karaktere túlélte volna a zuhanást, s visszatérne, hogy bosszút álljon Ethen Hunton, ellenben erre kevés az esély. Nyilvánvaló, erről még korai beszélni, s egy olyan esést aligha lehet túlélni, de nem létezik lehetetlen küldetés, bármi megtörténhet. A Mission: Impossible franchise történetében most először lesz példa arra is, hogy két részt egymás után forgassanak, aminek első részét 2021-ben mutatják be a mozikban, majd egy évvel később már érkezik a nyolcadik rész Tom Cruise szereplésével.

Még több a témában...

A Top Gun: Maverick flashbackeket és első részes jeleneteket is tartalmaz

Kévés Bence Mihály

A Warner Bros. új Superman filmen dolgozik Henry Cavill-lel közösen

Kévés Bence Mihály

Tom Cruise sérülése miatt akár 3 hónapot is csúszhat a Mission: Impossible 6.

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább