Mission: Impossible

Christopher McQuarrie aláírt a Mission: Impossible következő részeire

Christopher McQuarrie rendező egymás után forgatja a Mission: Impossible franchise következő két részét.

Christopher McQuarrie rendező egymás után forgatja a Mission: Impossible franchise következő két részét.

Miután a kritikusok és a rajongók is elégedetten távoztak a Mission: Impossible – Utóhatás vetítéséről, semmi sem indokolta, hogy hozzányúljanak a jól bevált recepthez, ezért Christopher McQuarrie visszatér a folytatásra, és rögtön két részt fognak elkészíteni egymás után, amire a franchise történetében még nem volt példa korábban. Csak nem egy kétrészes folytatást kapunk? [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A Variety értesülései szerint Christopher McQuarrie rendező már alá is írt a stúdióval a következő két részre, amit 2020-ban és 2021-ben fognak bemutatni a mozikban. Úgy tűnik, hogy túl nagy volt a kísértés, pedig egy időben pletykálták, hogy a Paramount stúdió egy másik projekttel bízza meg a direktort, a Without Remorse-t kapta volna Michael B. Jordan színésszel az élen, de nem bírt ellenállni a csábításnak, s inkább a lehetetlen küldetést fogadta el.

Természetesen az évek alatt a franchise arcává kinőtt Tom Cruise visszatér Ethan Hunt szerepében, amit a színész közösségi oldalán jelentett be a rajongóknak, de várhatóan a többiek, Simon Pegg, Ving Rhames és Rebecca Fergusson is újra eljátsszák szerepüket, de nem kizárt, hogy Jeremy Renner naptárába is befér majd egy Mission: Impossible küldetés, miután zsebre tesz pár yakuzát a Bosszúállók: Végjátékban.

Total
6
Shares
Previous Article
Pókember: Idegenben

Már magyar szinkronnal is nézhető a Pókember: Idegenben trailer

Next Article
Predator

Rettentően ocsmány koncepciós rajz a The Predator-filmből

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!