Wide Screen
Image default
Filmek

Christopher McQuarrie is dolgozik a Top Gun: Maverick forgatókönyvén

A Mission: Impossible – Utóhatás rendezője elárulta egy interjúban, hogy ő maga is dolgozik a Top Gun: Maverick forgatókönyvén.

McQuarrie rendezőről köztudott, hogy szeret Tom Cruisezal dolgozni. Az elmúlt években több filmet is együtt forgattak, ilyen a Jack Reacher, legutóbb pedig a Mission: Impossible franchise két része, a Titkos nemzeten és az Utóhatáson munkálkodott együtt a két fél. De McQuarrie pályafutása íróként is végig kísérte Cruise karrierjét, hiszen már a 2008-as Valkűr II. világháborús film szkriptjét is ő jegyezte, de A holnap határa és A múmia forgatókönyvén is dolgozott. Most azonban az Empirenek adott interjúból azt is megtudtuk, hogy a régóta várt Top Gun-folytatás forgatókönyvén is dolgozik, mindezt úgy, hogy a filmet nyár óta már forgatják, de ez azt jelenti, hogy folyamatosan csiszolják, tökéletesítik a Top Gun: Maverick forgatókönyvét.

A történetről annyit árultak el előzetesen, hogy a vadászgépek új generációjával, a drónokkal adódik egy kis probléma, s ki másokat lehetne hívni ilyenkor, mint az egykori legjobb pilótákat. Így jön képbe Maverick és Iceman (Val Kilmer) az első részből, hogy megfékezzék az ember nélküli harci gépeket, de Nick “Goose” Bradshaw fia, Bradley Bradshaw (Miles Teller) is csatlakozik a pilóták kötelékébe. A film rendezője Joseph Kasinski, aki Eric Singer forgatókönyve alapján – és mint most kiderült McQuarrie társíró – készíti a második részt.

A film bemutatója eredetileg 2019. július 12-én lett volna, azonban a Paramount Pictures stúdió egy évvel későbbre tolta a bemutatót, így csak 2020. június 26-án kerül bemutatásra.

Még több a témában...

Tom Cruise-t még a koronavírus sem állítja meg, a Mission: Impossible 7 forgatásán motorozni látták

Kévés Bence Mihály

[SBLIV] A Gripen pilóták ezt a mutatványt utánozzák le a Top Gun: Maverick főhősétől

Kévés Bence Mihály

A folytatásban visszatér a Mission: Impossible egykori szereplője, az IMF korábbi igazgatója

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon