Főoldal Sorozatok Egyelőre nincs tervben a WandaVision második évada, de néhány sorozat folytatódik majd
Sorozatok

Egyelőre nincs tervben a WandaVision második évada, de néhány sorozat folytatódik majd

Nem kap folytatást a WandaVision?

453
WandaVision

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige megerősítette, hogy egyelőre nincs tervben a WandaVision Disney+ sorozat második évada, aminek sztorija majd a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmben folytatódik majd. Ugyanakkor más sorozatok biztos kapnak majd folytatást.

Durván két éve, a Marvel Moziverzum 4. fázis bejelentése óta tudjuk, hogy a WandaVision és a Doctor Strange 2. rész szorosan kapcsolatban áll, sőt, Wanda még a filmben is szerepet kap – pletykák szerint Strange egy vendégszerep erejére a sorozat végén feltűnik majd. A WandaVision sikere miatt sokan abban a reményben voltak, hogy kap második évadot majd, ám Feige fejében egyelőre ez nincs meg, noha azt megerősítette, hogy a történet folytatódni fog.

Lizzy Olsen útja WandaVisionből egyenesen a Doctor Strange-filmbe vezet. Ugyanakkor túl régóta vagyok már a Marvelnél, hogy egy határozott nemet mondjak bármire a WandaVision második évadáig.

A Marvel Moziverzum szórakoztatása nyilvánvalóan keresztez mindent, amit csinálunk a sorozatok és filmek között. Tehát ez a történet függvényében változhat. Néha egy második évadhoz vezet, néha egy jövőbe majd vissza egy sorozatba. Néha még nem jelentjük be, de már a második évadon dolgozunk [gondolt itt a Loki második évadára].

Kevin Feige

A The Falcon and The Winter Soldier lesz a második sorozat, amit március 19-én fognak bemutatni, majd érkezik június 11-én a Loki, és még várhatóan idén a Ms. Marvel, a Sólyomszem. De hamarosan forog a Moon Knight és a She-Hulk is. Decemberben pedig még több sorozatot jelentettek be, de azok kezdési időpontja még távoli.

WandaVision
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események