Loki

A Loki és a Star Wars: The Bad Batch sorozatok bemutató időpontja is kiderültek

Tavasszal sem fogunk unatkozni.

Bejelentést kapott két Disney+ sorozat időpontja is. A Marvel Studios atyaúristene jelentette be, hogy a rajongók mikor láthatják a Tom Hiddleston nevével fémjelezett Loki című sorozatot. De egyúttal a Star Wars: A klónok háborúja spin-off sorozatát, a The Bad Batch időpontja is megvan.

A mai napon túlvagyunk már egy Marvel Studios bejelentésen. Az este folyamán derült ki, hogy a Spider-Man: No Way Home címen érkezik a Pókember franchise következő része. A stúdió elnöke, Kevin Feige egy kérdez-felelek keretében a soron következő sorozat, a The Falcon and the Winter Soldier-t vitatta meg a kérdezőkkel. Feige elmondta, hogy minden a terv szerint halad, és várhatóan a tavalyi év után nem fog megismétlődni idén, hogy nem mutatnak be egy alkotást sem 2009 után.

Megerősítést kapott, hogy Loki saját sorozatát június 11-én fogják bemutatni, míg a The Bad Batch-sorozat már május 4-én (May the 4th be with You) kerül műsorra. A Loki-sorozathoz kiadott szinopszis tartalma alapján a sorozat a csínytevés istenét azután mutatja be, hogy kilépett testvére árnyékából. Időben a sorozat cselekménye a Bosszúállók: Végjáték eseményei után játszódik, főszerepben pedig azt a Lokit látjuk, aki a Térkővel megszökött New Yorkból. Tom Hiddleston főszereplő oldalán feltűnik még Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku és Richard E. Grant. Michael Waldron szkriptje alapján Kate Harron forgatta a sorozatot.

Ami pedig a Star Wars-sorozatot illeti, a korábban megismert osztag történetét mesélik tovább. Vezetőjük Vadász, a csapat többi tagja Romboló, Szaki és Célkereszt. Vadász egyik szuperképessége, hogy kiváló érzékkel rendelkezik, mellette pedig érzékeli az elektromágnesességet is. Ahogy Szaki neve is mutatja, ő a csapat agytrösztje, mindenhez ért, bármit azonnal ki tud nyitni, másodpercek alatt képes meghekkelni a Szakadárok rendszereit. Romboló nem az eszéről híres, ő inkább a csapat erőembere, páratlan fizikai erővel vértezték fel. Célkereszt, a csapat utolsó tagja, aki mérföldekről is képes ellőni ellenfelét.

Total
2
Shares
Previous Article
Pókember: Idegenben

Vége a találgatásnak, lerántották a leplet a hivatalos Pókember 3. címről

Next Article

Ma már kipróbálhatjuk az Outriders-t

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!