Főoldal Sorozatok Egyelőre nem dolgoznak a The Falcon and the Winter Soldier második évadán, de ötletek vannak
Sorozatok

Egyelőre nem dolgoznak a The Falcon and the Winter Soldier második évadán, de ötletek vannak

Még nem is láttuk, de már sokan a folytatást követelik.

330
The Falcon and the Winter Soldier

Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke arról beszélt, hogy a The Falcon and the Winter Soldier készítésénél azt a megközelítést alkalmazták, mint mikor egy filmet forgatnak. Feige többször elmondta már, hogy bizonyos sorozatokat úgy kell majd értelmeznünk, mint ha egy elnyújtott mozifilmet látnánk.

Alig ért véget a WandaVision, jövő héten már érkezik a következő Disney+ sorozat, amiben Sólyom és Bucky történetét mesélik tovább a Bosszúállók: Végjáték után. Még a WandaVision-sorozatnál tették fel a kérdést, hogy tervben van-e egy második évad, de akkor Feige úgy válaszolt, hogy jelenleg nem számolnak következő évaddal, de a dolgok változhatnak, és idővel akár készülhet, de más sorozatok esetében nem ez a helyzet.

A ComicBook részt vett a sorozat virtuális sajtótájékoztatóján, ahol a második évadról kérdezték a Marvel Studios vezetőjét. Bár nem erősítette meg Feige, hogy Sam Wilson és Bucky Barnes kalandja folytatódhat-e a hatrészes sorozat után, csak annyit felelt, hogy „biztosan vannak tervek”.

Feige ugyanakkor kiemelte, hogy a sorozat esetében ugyanazt a megközelítést alkalmazta a stúdió, mint amit a filmeknél szoktak, vagyis a narratívára fókuszáltak, nem pedig arra, hogy miként lehet folytatni az első évadot. Leszögezte továbbá, hogy a sztori szoros kapcsolatban lesz majd más Marvel Moziverzum sorozatokkal és filmekkel.

Ez egy vicces kérdés, és az, hogy nyilvánvalóan sokkal többet kérdeznek egy sorozatnál minket, mert az emberek azt várják ettől, hogy olyan legyen, amit megismertek korábban. Valójában úgy álltunk ehhez, mint mikor filmekkel dolgozunk… Ha tudnánk még egyet készíteni, arra biztosan lennének ötleteink. Enyhe különbségekkel természetesen, mint a WandaVision esetében, de valójában oda-vissza fognak ugrálni ezek a tartalmak a Disney+ sorozatok és a filmek között… néha lesz második évad is, néha egy film készül.

Kevin Feige

A Végjáték végén Steve Rogers átnyújtotta pajzsát barátjának, Samnek, így a folytatásban új Kapitányt avatunk. Bár Rogers Samnek adta a pajzsot és a címet, az amerikai kormány nem nézi jó szemmel döntését, ezért saját zsoldosukat szeretnék a Bosszúállók új vezetőjének. Daniel Brühl visszatér Zemo Báró szerepében, de a józan ész azt diktálja, hogy nemcsak ő lesz a sztori problémaforrása, hanem U.S. Agent is.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Disney Plus
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat márciusban a Disney+

Márciustól ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük a Disney+-on.

Pókember: Idegenben
Filmek

Az MCU egy régóta várt karakterét mutathatja be a Pókember 4.

Tom Holland kívánsága valóra válhat a Pókember 4.-ben.