Egy romantikus szexkomédia lesz a Gambit

Simon Kinberg rendező egy romantikus vígjátéknak jellemezte a hosszú évek óta halogatott Gambit-filmet.

Simon Kinberg rendező egy romantikus vígjátéknak jellemezte a hosszú évek óta halogatott Gambit-filmet.

A 20th Century Fox még 2014-ben kezdte előkészíteni a Gambit önálló filmjét, azonban a szóló film azóta sem készült el, sőt, az elmúlt évek alatt több rendező is aláírt a megbízásra – köztük Rupert Wyatt, Doug Liman és Gore Verbinski -, de végül mindenki távozott a projekt éléről, míg az X-Menek producere, Simon Kinberg magára vállalta a rendezői feladatokat. Most, hogy az X-Men: Sötét Főnix első előzetesét bemutatták, picit felszabadultan nyilatkozott az IGN lapnak a rendező.

A Gambit ránézésre egy nagydumás és egy nőcsábász lesz. Úgy éreztük ezért, hogy sármja és attitűdje tökéletesen illeszkedne egy romantikus komédiához.

Simon Kinberg az interjúba kitért arra is, hogy a Deadpool, a Logan – Farkas, az Új Mutánsok és az X-Menek mind-mind más műfajokat képviselnek, ugyanakkor hagyják, hogy a karakterek kibontakozhassanak, és személyiségei rányomják bélyegüket a produktumokra.

A Deadpool egy R-besorolású film, egy mocskos vígjáték, a Logan – Farkas egy western hangvételű, a Gambit egy romantikus komédia lesz, az Új Mutánsok határozottan egy horrorfilmként lehet jellemezni.

Ugyanakkor a producer váltig állítja, hogy a tervezés alatt álló Gambit egy vérbeli képregényfilm lesz tele nemezisekkel és hősökkel:

Tudjátok, amikor a romantikus vígjátékról beszélek, akkor ezt a kifejezést lazán kell értelmezni, úgy, mint a Logan – Farkas esetén a westernt. Nincsenek benne pisztolybárbajok, a western csak hangulatban van jelen a filmben. Azt mondanám, hogy ez igaz a Gambitre, aminek hangulata egy romantikus szexkomédia lesz. Bár még ennek ellenére is egy igazi szuperhősfilm lesz tele gazemberekkel és hősökkel, mint ahogy lenni szokott az ilyen filmek esetében.

Az IGN kollégája kitért arra is, hogy a Fox felvásárlása milyen hatással van a készülő új projektre, és itt nem csak a Gambitre kell gondolni, hiszen az X-Men univerzum több karaktere is szóló filmmel készül előállni a jövőben.

A Gambit kiváló forgatókönyvet kapott, és már alig várjuk, hogy elkezdjük a forgatást jövő év elején. A Multiple Man, aminek forgatókönyvén jelenleg is ügyködnek. Perpillanat Drew Goddardra várunk, akinek új filmje néhány hét múlva fog kijönni, hogy utána nekikezdjen az X-Force film megírásához és a forgatásához.

Úgy hangzik, hogy a sok éven keresztül tolt projekt végre sínre került, és tető alá hozzák, bár többször láttunk már példát arra, hogy elismerően és bizakodóan nyilatkoztak a Gambitról, végül pedig mindig a stúdió polcára került. Most talán a Disney adhat egy plusz löketet a projektnek, hogy végül Channing Tatum főszerepében egy újabb hőst lássunk a vásznon, aki olykor még az X-Menek oldalán is feltűnik a képregényekben.

Total
1
Shares
Previous Article

Nem akárkit szemeltek ki Black Mask szerepére

Next Article

Már tudjuk, hogy az X-Men filmek idővonalán az X-Men: Sötét Főnix hol foglal helyet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!