Sötét Főnix

Megérkezett az X-Men: Sötét Főnix hivatalos előzetese

A hét elején már láttuk a kiszivárgott X-Men: Sötét Főnix előzetesét, most viszont a stúdió hivatalosan is bemutatta.

A hét elején már láttuk a kiszivárgott X-Men: Sötét Főnix előzetesét, most viszont a stúdió hivatalosan is bemutatta.

Az X-Menek jobb napokat is megéltek, de minden bizonnyal a saga utolsó darabja ráver minden korábban bemutatott részre, na éppenséggel nem azért, mert olyan jól sikerült darabról lenne szó, hanem pont az ellenkezője miatt. Simon Kinberg irányítása alatt többször is eltolták a bemutatót, és csak aggodalomra adó híreket hallottunk a forgatás óta. De majd Kevin Feige, aki a Fox és Disney egyesülése után nem csak a Bosszúállók felett, de az X-Menek felett is átveszi az irányítást.

A trailer azt meséli el röviden, hogy Charles Xavier (James McAvoy) professzor hatalmas hibát követett el, mikor megpróbált segíteni a fiatal Jean Greynek (Sophie Turner), hogy kezelni tudja erejét. A dolgok azonban nem úgy alakultak, ahogy azt szerették volna, s Grey hatalmas ereje elszabadult…

Úgy tűnik, hogy nem csak a Főnix lesz sötét a címben, de a film hangvétele is egészen komorra veszi a stílust, miközben rég látott és kedvenc karaktereink egytől-egyig visszatérnek a mozivászonra. Xavier mellett feltűnik Magneto, Michael Fassbender játékában, de Mystique (Jennifer Lawrence), Küklopsz (Scott Summers) és Quicksilver (Peter Maximoff) is visszatérnek, miközben új belépőként ott van Jessica Chastain, aki Smith szerepét kapta a filmben.

Az X-Men: Sötét Főnix országos bemutatója 2019. február 7-én lesz.

Total
1
Shares
Previous Article

Bemutatódátumot és címet kapott a Boldog halálnapot! folytatása

Next Article

Hónapokkal eltolták a Hellboy-reboot bemutatóját

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!