Felkerült megosztóra az X-Men: Sötét Főnix első trailere

Múlt héten Oroszországban bemutatták az X-Men: Sötét Főnix előzetesét, amit most egy rajongónak hála mi is megnézhetünk.

Múlt héten Oroszországban bemutatták az X-Men: Sötét Főnix előzetesét, amit most egy rajongónak hála mi is megnézhetünk.

Ahogy arról több forrás is beszámolt már a napokban, a Fox még szeptemberben bemutatja a régóta halogatott X-Men: Sötét Főnix első előzetesét. Múlt hétvégén az oroszoknál már levetítették az előzetest, amit most egy rajongó megosztott a videó-megosztó portálon. Sajnos a videó nem túl jó minőségű, és abban sem vagyunk biztosak, hogy hosszú életű lesz, így gyorsan nézzétek meg a lap tetején.

Sajnos a videó mellé még rossz hang is társul, ugyanis a felvételen semmit sem hallunk. Ennek ellenére nevezhetnénk egy jó előzetesnek, de az messze állna az igazságtól. Úgy tűnik, hogy a Fox nem hiába tartogatta eddig a trailert, de ennek ellenére is, mi próbálunk esélyt adni Simon Kinberg rendezőnek.

The Dark Phoenix leaked trailer from r/marvelstudios

A film bemutatója 2019. február 14-én lesz, és hogy most kikerült a trailer, nem lennénk meglepve, ha hétvégén hivatalos forrásból is befutna az oldal tetején lévő előzetes.

Total
7
Shares
Previous Article
Legendás állatok

Varázslatos lett a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei utolsó előzetese

Next Article

KRITIKA: Egy kis szívesség

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!